Laden...

aanwinsten voor in mijn toilet en woonkamer

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is weer een tijdje dat ik deelde hoe mijn huis eruit ziet, al eerder schreef ik hoe mijn Slaapkamer en Keuken eruit zien. Vandaag deel ik met jullie heel graag de laatste gedeeltes van mijn ‘huisje’.

Maar beter laat dan nooit: want vandaag laat ik mijn laatste kamers aan jullie zien! Ik ben blij met mijn huisje en daarom deel ik het vandaag weer met jullie.. veel kijkplezier!

Blij!

Het is alweer een paar maandjes geleden dat ik voor het eerst mijn huissleutels kreeg, wat een speciaal moment was dat. Toen ik voor het eerst in mijn eigen ‘huis’ moest slapen was ik vrijwel direct gewend aan dit huis, ik kan niet uitleggen waarom. Ook ben ik heel erg trots dat ik dit heb bereikt.. wie kunt dit nou zeggen, dat bijvoorbeeld je ouders een straat naast je wonen en de winkels in de buurt zitten. Het is gewoon perfect, mijn eigen huisje en mijn trots.

Ik vind het nog steeds gek klinken, maar soms komt het wel heel goed uit.. omdat ik een blogger ben krijg ik heel veel gesponsord, en heel toevallig net voor mijn verhuizing kreeg ik heel veel cadeau. Geloof me: ik geloof echt niet in toeval.. ik geloof er altijd in dat het zo had moeten wezen. Ik ben al blij met iets kleins, maar wat mij de afgelopen tijd is gegeven kan ik niet in woorden uitdrukken. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar voor alles! Zo dankbaar dat ik zelfs nu een klein beetje huil voor mijn scherm. Het is de moeite waard om verder te kijken:

Ik heb een aantal leuke foto’s gemaakt, die ik hieronder heel graag met jullie deel.. lees dus vooral eventjes verder.

Sweet Living Wandlamp Industrial vintage grey / € 49,95 / Link

Ik kreeg laatst van Lamp-thuisbezorgd.nl een leuk mailtje, of ik iets in hun webshop uit wilde zoeken. Natuurlijk wilde ik dat, omdat mijn blog vrij divers is is het leuk om af te wisselen. Zo heb ik het vandaag over interieur, en morgen bijvoorbeeld over Beauty of Fashion. Ik zag eigenlijk direct op hun website direct iets leuks; deze 2 Industriële lampen die ik helemaal geweldig vindt. Ze passen eigenlijk perfect bij mijn landelijke interieur, wie vindt dit ook? Ik ben er heel erg blij mee!

Whitewash Vintage Metalen Toiletrolhouder / €16,95 / Link

Het duurde even.. maar mijn WC is bijna helemaal af! Ik moest een tijdje wachten, maar ik kan het nu eindelijk zeggen. Ik ben helemaal verliefd op deze WC rol houder, hoe kan je nou in hemelsnaam verliefd erop worden? Nou kijk! Hoe geweldig deze is.. hij past bij een landelijke sfeer die je zelfs in een WC kan toevoegen. Ik ben er echt super blij mee, ik kan niks ander zeggen samen met de 2 industriële lampen hierboven zijn het echt dé pronkstukken in mijn ‘huisje’.

Als je mijn blog een tijdje volgt wist je welke spullen ik heel graag in mijn huis wilde kopen, zo ook de geweldige bankstel van Leen Bakker. Eigenlijk komt alles wel van Leen Bakker, het is misschien een investering maar dan heb je ook wel wat. Ik kan er zo jarenlang mee door! Ik ben er echt super blij mee, ik kan niks anders zeggen.

Ik kreeg van Sweetlivingshop.nl een hele mooie Toiletrolhouder opgestuurd waar ik super blij mee ben, deze hele mooie pronkstuk maakt mijn toilet echt af. Ik ben blij! ook ben ik heel erg blij met de industriële lampen van Lamp-thuisbezorgd.nl. Ik ben gewoon heel erg trots op mijn kleine ‘huisje’ en waarschijnlijk ben ik ook nog lang niet klaar met inrichten. Dus als ik weer wat leuks heb gekocht, ik deel het dan weer heel graag met jou.

Wat vinden jullie van mijn inrichting? Of hebben jullie tips voor mij met het inrichten? Ik hoor het graag! Ook hoor ook graag wat JIJ voor interieur toepast! 🙂

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie