Laden...

About Mellanie

Hi, mijn naam is Mellanie Frerichs. Ik ben een 25-jarige (31-08-1994) blogger en designer van Mellaah.nl. Mellaah.nl is echt mijn kindje, dagelijks schrijf ik hier over onder andere mijn persoonlijke leven. Het begon in 2014 toen ik thuis zat met mijn Post Traumatische Stress Stoornis. Ik moest wat te doen hebben en ik vond het zelf erg leuk om meerdere blogs te lezen.

Zo inspireerde ik me om Mellaah.nl te starten. Zo heb ik inmiddels samengewerkt met Kneipp, de ETOS, Grootbedden.nl, Lucardi en L’oreal Paris. Omdat ik een Post Traumatische Stress Stoornis heb, een Angststoornis en Dwangneurose is mijn dagelijkse leven ‘aangepast’ maar het gaat wel steeds beter. Wat ik zelf erg moeilijk vind is dat de meeste mensen deze ‘handicap’ niet van de buitenkant zien en vaker een oordeel hebben, terwijl ze eigenlijk niet weten wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Schrijven is in de loop van de jaren echt mijn passie geworden, ik kan er echt in opgaan en dan vergeet ik even de tijd.   Naast deze nare periode wil ik me richten op de toekomst net zoals ieder ander. Zo wil ik graag mijn rijbewijs halen en daarna een PR studie volgen. Maar.. alles gaat in stappen bij mij en daar moet ik me maar bij neerleggen. Wat ik wel weet is dat ik er wel kom, no matter what.

Facts About Me

  1. voor Sushi(bowls) en Pizza kun je me wakker maken, daarnaast hou ik van pittig eten.
  2. vroeger heb ik op Jazz Ballet gezeten en laatst Moderne dans, nu kun je me vooral vinden in de sportschool.
  3. sinds kleins af aan heb ik Psoriasis (een soort Eczeem).
  4. op mijn 15de ben ik mijn aller-beste vriendinnetje verloren: Jennifer van ’t Klooster.

Laatst ben ik van meerdere sociale media’s afgegaan ondanks mijn vele volgers. Ik richt me nu totaal op mijn Instagram en Bloglovin.PR-vragen, suggesties of wilt meer informatie mail: contact@mellaah.nl