Laden...

acne producten van Biore met houtskool

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Soms heb ik van die dagen dat ik producten opgestuurd krijg en denk: Ah, dat had ik net nodig.

Zo ook vandaag, ik kreeg een aantal producten van Biore opgestuurd. Biore is een merk met verschillende producten voor de Acne huid. Nou had ik een tijdje geen Acne meer gezien maar sinds een aantal weekjes heb ik weer last, vraag me niet waarom. Tijd om de hulptroepen in te schakelen!

Vroeger had je van die agressieve acne producten die ook echt niet hielpen, althans bij mij niet. Biore is niet zo’n heel bekend merk in Nederland en toch zijn ze een aantal jaartjes bezig om hier hun naam te vestigen. Biore is verkrijgbaar in de Kruidvat en Etos (en Albert Heijn, Bol.com/online) voor een niet-al-te-dure prijs. En wij Hollanders worden nou eenmaal blij met het woord: Budget of Korting.

Het fijne is dat ik een tijdje geleden al een aantal producten van Biore (de Zuivering Soda lijn) uit had geprobeerd. Deze lijn heb ik tot heden goed gebruikt onder de douche: waarschijnlijk is daardoor ook mijn acne in de zomerperiode weggebleven het waren een soort van Scrubs. Nou bedenk ik me net, tijdens het schrijven van dit artikel dat ik dit inderdaad de laatste weken ben vergeten: AHA. Het heeft me dus weldegelijk geholpen. Nu hoop ik dat deze Houtskool lijn me ook helpt.

Houtskool is goed voor Acné je ziet het de laatste jaren steeds vaker in meerdere producten voorbijkomen. Je kent het ook wel van die Houtskool-maskers die zo pijnlijk zijn, door de lijm is deze masker ook echt niet fijn (ligt er ook aan welke: hoeveelheid aan lijm in het product zit) zo heb ik wel goede ervaringen met de maskers van MayBeauty.

Het fijne aan Biore is dat het lichte producten zijn die je huid ook echt niet laten uitdrogen, waardoor je huid niet agressief wordt behandeld en er juist beter er laat uitzien. Omdat ik de reiniging soda eerder heb gerieviewd laat ik hem voor nu achterwegen. Laten we met deze producten aan de slag gaan:

Combi Diep Poriereinigende Strips 14 st € 10,99

Natuurlijk heb ik direct alle producten zorgvuldig gebruikt, zo begon ik met de Poriënstrip. Normaal gebruik ik altijd de Poriën strips van de Action en moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nooit een ander merk heb geprobeerd. Zo zijn deze Poriën strips voor 2 doelen te gebruiken, je kunt ze op je voorhoofd en neus plakken waardoor ze voor meerdere dingen te gebruiken zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze net zo fijn vindt werken als de Action maar doordat je ze ook voor je voorhoofd kunt gebruiken waar ik best wel wat Acne heb vindt ik ze wel wat fijner.

Po­rie ver­klei­nen­de scrub met houts­kool € 11,55

Deze scrub wordt geactiveerd met water waardoor je het direct kunt aanbrengen, zelf vindt ik het fijner om het onder de douche te doen tijdens mijn ritueel. Maar ik moet eerlijk bekennen dan mijn huid na deze Scrub er fijner van gaat aanvoelen.

1 minuut masker – 4 st € 7,99

Het product dat erg budget was én het beste voor mij werkte is deze 1-minuut masker die ik ook in de foto aan het testen was. Deze masker is een verwarmende masker, zodra je het eigenlijk aanbrengt wordt het wel heel erg warm. Na een minuut voelde mijn huidje als nieuw en niet meer zo vettig aan! Dit product moet ik vaker gebruiken.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg