Laden...

acne-vrij met de houtskool tonic van Biore

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van Bioré opgestuurd kreeg. Nou kreeg ik vandaag een nieuw product van hun opgestuurd die ik graag natuurlijk met jullie uit test.

Nou gebruik ik een producten al een tijdje en ze werken voor mij prima, maar eigenlijk sinds ik de pil gebruik is mijn acne heel erg verminderd zelfs als ik een maand stop komt het ook niet terug. Ah fijn, laten we aan de slag gaan met dit product.

Dit merk kun je kennen van alle reclames op de tv of door andere influencers. Zelf ben ik inmiddels al een tijdje Etos ambassadeur nou is dit product ook bij de Etos verkrijgbaar dus mocht je goede producten verzoeken die tegen acne werken kun je bij hun terecht voor meerdere huidtypes.

Vroeger gebruikten ik tegen mijn acne agressieve producten die totaal niks voor mijn huid deden, sterker mijn huid werd er onwijs geïrriteerd en rood van tegenwoordig heb je producten dat voor ieder huidtype werkt, wat ik zelf heel erg fijn vindt. Gelukkig houdt Bioré hier rekening mee.

Tegenwoordig ziet steeds vaker terug producten waar houtskool verwerkt zit dit product werkt voor wittere tanden maar dus ook heel goed tegen acne je ziet het werkelijk in verschillende producten terug maskers, gezichts- tonics stof andere verzorgingsproducten omdat dit middel heel goed werkt.

Waar je wel op moet letten als je iets met houtwol gaat gebruiken dat er een goedaardig percentage in zit want ze kunnen dit product ook mengen met bijvoorbeeld water.

Zelf gebruik ik dagelijkse micellair water om mijn huid te reinigen. Ik vind het beter werken dan een tonic omdat ik last heb van acne. Ik merk als ik een tonic of een melk gebruik dat mijn huid er juist vetter er van wordt.

Dit ligt natuurlijk voor iedereen persoonlijk maar micellair water maakt mijn poriën veel beter schoon. Deze micellair water kun je gebruiken zonder af te spoelen en is olievrij het is door dermatologen getest zodat het voor ieder huidtype te gebruiken is.

Heb je dus net zoals mij heel erg last van een vettige huid dan is dit product goed te gebruiken. Bioré beloofd je een fris gezicht en een alles-in-één oplossing tegen puistjes en onzuiverheden. Daarnaast is deze micellair water ook hypoallergeen.

Toen ik het product gebruikte, verwachtte er eigenlijk van dat het goed zal reinigen en dat is ook zo gebeurd. Nu wat minder acne He is het zo ook goed bij te houden voor al mijn oneffenheden.

Ik gebruik deze micellair water ‘s ochtends en ‘s avonds en het reinigt voor mij perfect. Als ik ‘s avonds mijn make-up eraf haal merk ik dat ik ‘s ochtends minder eraf kan halen, wat ik bij andere tonics en micellair waters wel heb. Dus dat reinigt mijn huid goed schoon.

Reinig je het ‘s ochtends en ‘s avonds?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie