Laden...

Adidas Stan Smith Adicolor Red x Sneakersenzo

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou gewoon van sneakers, het zit gewoon lekker. Niet alleen voor het sporten maar ook voor overdag vind ik het heel erg leuk voor bijvoorbeeld onder een jeans.

Waar draag jij sneakers onder? Vandaag kreeg een een leuk paar sneakers opgestuurd door SneakersEnzo, benieuwd welke ik zelf heb uitgekozen? Kijk vooral eventjes verder..

Rode sneakers van Sneakersenzo

Je kent het wel je gaat shoppen voor je favorieten sneakers die je ergens hebt gezien, je komt aan en ze hebben de favorieten sneakers niet. Je gaat op internet kijken maar waar begin je? Sneakersenzo is sinds de laatste tijd een van mijn favorieten webshops geworden, waarom? Omdat ze alle soorten, maten en mijn favorieten merken op een rijtje hebben online.

Is in een webshop kopen beter? ja zelf vind ik van wel, zo kun je wat makkelijker vergelijken en reviews online lezen. In de winkel krijg ik zelf vaker het gevoel dat je iets ‘moet’ kopen van de verkopers die daar werken. Wie heeft hetzelfde gevoel? Tja, ieder zijn/haar werk maar ik koop het toch liever in een webshop. Sneakersenzo verkoopt ook Nike Air Max, zeker een kijkje waard dus!

Ik mocht van Sneakersenzo iets leuks uitzoeken in hun fantastische webshop, ik koos deze keer voor opvallende ‘rode’ schoenen van Adidas. Benieuwd wat ik van de schoenen vindt? Kijk dan even verder..

Hoe netjes is het dat ik er niet om heb gevraagd, maar wel fijne sokken erbij krijg? Dat noem ik nou service waar ik blij van wordt 🙂

Sneakersenzo is dé online sneakerwinkel om je mooiste sneakers te kopen. Sneakersenzo motto spreekt mij heel erg aan: De aller nieuwste sneaker modellen voor net iets goedkoper dan bij de concurrent. Zo scoor je ook nog eens betaalbare vette sneakers, wie wilt dit nou niet? Wat mij betreft verkoopt Sneakersenzo voor ieder wat wils, en vind ik dat iedereen er weleens een kijkje moet gaan nemen.

Adidas Stan Smith Adicolor Red

Ik vind persoonlijk Adidas gewoon een fijn merk, fijne sneakers zitten lekker eigenlijk heb ik nooit er wat op aan  te merken met Adidas. Natuurlijk kan ik deze sneakers niet overal bij dragen, maar dat maakt niks uit. Onder een normale jeans, of iets met zwart vind ik het heel erg leuk staan. Deze Adidas Stan Smith Adicolor Red S80248 vind ik helemaal goedgekeurd, ik ben er eigenlijk helemaal blij mee. Ieder zijn/haar smaak toch?

Adidas Stan Smith Adicolor Red S80248 / €59,00 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie