Laden...

airfryer kookboek van The Amazing Kitchen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik doe heel veel voor mijn blog, nou heb ik zelf nooit eigenlijk mijn producten gekocht die ik op mijn blog laat zien althans in het begin niet ik wel kleine dingetjes zien.

Ook omdat ik net op mezelf woon en niet budget hebben om andere dingen te kopen, maar dat maakt helemaal niks uit want ik krijg mijn producten tegenwoordig gewoon gesponsord.

Nu krijg ik een hele speciale kopen opgestuurd het is namelijk een kookboek voor een Airfyer. Nou heb ik zelf geen Airfryer, dus ik moest er een afschaffen ik wilde al een tijdje een Airfryer dus het was een goed moment om direct een aan te schaffen.

Nou zit er hele mooie recept in in deze kookboek, die ik heel graag met jullie wil delen helaas kan ik niet het hele kookboek laten zien maar heb ik voor jullie een receptje uit kookboek gemaakt.

Het is namelijk mijn moeders receptje witlof met ham en kaas, de meeste mensen ken het wel maar ik kende het niet uit de Airfryer. En vandaag testen ik hem uit!

De witlof met ham en kaas smaakte heel goed, een minpuntje is alleen dat in het kookboek stond dat je de witlof minstens 5 minuten moest laten koken alleen waar is na 5 minuten nog steeds hartstikke hard ik heb er dus 10 van minuten van gemaakt maar uiteindelijk is dat wel goed gelukt. De witloof is helaas niet fotogeniek maar smaakte wel heel erg goed!

Ook zag ik heel veel leuke kerst receptjes in deze kookboek gestaan, zoals bladerdeeg hapjes waarvan ik niet wist dat je dat ook in de Airfryer kon bakken.

Ik ben heel erg blij met het resultaat en deze kookboek. Ik heb niet alleen mijzelf de Airfryer cadeau gedaan maar ook aan mijn moeder, die er zelf ook heel erg blij mee is! En deze kook boek wordt ook direct van me gestolen… tja!

Bedankt Simone & Anja voor deze geweldige kookboek!

Deze kookboek is hier te koop voor € 19,99 ,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie