Laden...

Almond Dream amandel drink met vitamines? (E, B2 & D12)

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De laatste tijd vind ik het heerlijk om op te staan met een bordje Havermout met daarin een fijne amandelmelk.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik ook vaak naar de normale melk grijp, aangezien ik in mijn eentje ben en anders de melk niet op krijg. En vandaag neem ik twéé pakken OAT Amandel / Haver met calcium drink met jullie door.

Nou krijg ik van lactose acné en merk ik dat als ik een glaasje drink ik de volgende dag onder zit. Nou is er de laatste maanden met mij iets geks aan de hand: ik krijg helemaal geen acné meer. Dat is raar want sinds mijn Basisschooltijd? Heb ik eigenlijk altijd last gehad van acné.

Het komt er dus erop neer dat ik wat vaker Soja en Amandelmelk drink, ik vind het niet vies. Als je eraan gewend raakt is het eigenlijk best lekker. Het heeft een zoete smaak en als je het ooit gedronken hebt, weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

Het fijne vind ik dat er geen suikers aan de Almond Dream drinks zijn toegevoegd (aangezien ik met suikers wil minderen). Tegenwoordig raken we allemaal wel een beetje aan suiker gewend, en ik merk het aan mijn lichaam dat het niet helemaal goed uitpakt. Bovendien komen er ook een aantal ziektes in mijn familie voor die ik niet graag wil erven.

Wat ik heb gemerkt is dat deze amandel drink ook een echte dorstlesser is, op het moment dat ik het uit ging proberen had ik HONGER. En het stilde zelfs mijn trek in eten! Bovendien merk je dat het licht op de maag valt waardoor je niet direct het gevoel krijg, wat je eigenlijk bij normale merk krijgt.

Het is ook lekker om deze zoete amandelmelk te gebruiken bij bijvoorbeeld: koffie, ijs en thee. Zo lijkt het mij lekker voor tijdens de kerst, amandels hebben ook wat van de kerst weg. Deze ga ik zeker onthouden. Wist je dat de Almond Dream ook Vitamines bevatten? Vitamines E, B2 & D12.

Ingrediënten: Water, Maisstroop, Amandel (2.5%), Rijstzetmeel, Calciumcarbonaat, Verdikkingsmiddel: Gellangom, Zeezout, Vitaminen (E,D2, B12), Emulgator: Zonnebloemlecithine.

Dream Al­mond ori­gi­nal + cal­ci­um is o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor een leuk prijsje van € 2,03 per 1 liter.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg