Laden...

anti-cellulite met Urtekram

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Urtekram. Een merk dat ik persoonlijk nog niet kende.

Toch ga ik er vandaag mee aan de slag en maak ik graag kennis met deze vernieuwde merk. Zelf ben ik wat voller, niet dik maar vol.

Eigenlijk zoals een vrouw hoort te zijn. Ik ben in het verleden wel dikker geweest, en daar heb ik cellulitis aan overgehouden. Urtekram stuurde me een paar producten van hun op om deze cellulitis tegen te gaan. Ik ben benieuwd of het werkt.

Urtekram is een Scandinavisch bedrijf die zich richt op de biologische markt. Zoals ik in de inleiding al vertelde kende ik het merk nog niet. Dat kan best kloppen, want ze zijn nu een opmars aan het maken in o.a. bekende drogisterijen.

Zelf hou ik wel van natuurlijke en biologische producten. Bij mij werken ze vaak zelfs beter dan de normale. Zo kreeg ik laatst van Urtekram een Green Matcha lijn opgestuurd met daarin: een Cellulite Scrub en Olie.

Urtekram houdt ook rekening met de natuur. Zo hebben ze hun verpakkingen van suikerriet gemaakt. Dat noem ik nou een innovatie van de toekomst!

In het verleden was ik aardig onzeker en heb daarom wel vaker cellulite producten uitgeprobeerd. Dit beviel, alleen was de werking maar kort voor wat je ervoor moest betalen. Dit vindt ik erg jammer, want ik denk dat als het een langdurige werking had ze mij hadden. Dus ben ik erg benieuwd of de Urtekram lijn mij wel helpt. Aan de slag dus.

Als ik aan cellulitis denk, denk ik niet perse aan green matcha. Green Matcha is in mijn ogen echt een Japanse thee product. Maar Green Matcha bevat een anti-oxidant die je huid een baby-gevoel geeft. En wie wilt dat nou niet? Althans, ik wel.

Als je naar de ingrediënten kijkt zie je een hoop. Deze zijn gelukkig wel van natuurlijke aard. Daarom ook geschikt voor de gevoelige huid, net zoals mij.

Waar ik heel erg benieuwd naar was, was de olie. Zelf ben ik de laatste tijd gek op olie omdat het zo fijn werkt. Nou is dit ook nog eens een anti-cellulitis olie die ik mooi op mijn zijkanten en bovenbenen smeer. En ik moet zeggen de olie werkt in mijn ogen ook nog eens goed, voelt goed aan en ik gebruik deze producten nu om de dag in mijn verzorgingsroutine.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie