Laden...

April ETOS friend box botanical boost

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben al een tijdje ETOS friend: wat ik natuurlijk superleuk vind om te doen. Iedere maand krijg ik weer een nieuwe collectie waarin in verschillende producten probeer.

Zo stond ik laatst sinds dat ik ETOS friend ben zelf in je ETOS ik zei tegen de caissière: ik kom hier eigenlijk niet meer echt sinds dat ik verschillende producten uitprobeer dus niks meer hoef te kopen, behalve haarverf dan.

Ik wordt iedere maand werkelijk verrast door de ETOS omdat het altijd anders is, en omdat ik alleen de oudere collecties ken en ETOS sinds toen heel veel heeft veranderd.

Niet alleen aan het uiterlijk van het product maar ook aan de producten zelf: je ziet dat ze er werkelijk alles aan doen om goede producten te verkopen. Eigenlijk kun je ETOS nu wel vergelijken met de grotere merken: iets wat ik vroeger nooit had ingeschat.

Gelukkig besteed de ETOS nu veel meer aandacht aan hun producten, waardoor ik het weer kan testen. Soms voel ik me een proefpersoon (op een leuke manier!) want het is namelijk ook leuk om aan de slag te gaan met verzorgingsproducten.

Deze maand (april) komt de ETOS met de ‘Botanical Boost lijn’, ik denk dat het een thema is omdat ik  shower foam al eens een keer eerder had uitgeprobeerd.

Toch raakte ik direct benieuwd omdat ik geurstokjes in het pakket zag zitten: en als je me kent, me huis staat vol met van die geurstokjes want het ruikt zo lekker aan de slag dus.

Basil & Grapefruit Showerpeeling

Nou ben ik persoonlijk meer een persoon die meer scrubs gebruikt dan peeling, omdat peeling mijn huid meestal droog maken doordat het meer weghaalt dan nodig. Daarom ben ik erg benieuwd om dit product werkt, ik ging direct aan de slag en.. Wat ruikt deze Limited Edition Peeling lekker! Gelukkig heeft ETOS aan de gevoelige huid gedacht en voelt het lekker zacht aan na mijn peeling. Hij ruikt natuurlijk erg lekker, maar het is niet de bedoeling dat ik deze peeling iedere dag gebruik. Eens in de week lijkt me een heerlijk verwenmomentje.

Ter verkrijgen voor € 6,99

Basil & Grapefruit Shower foam

Nou zei ik al in de inleiding dat ik deze shower foam al eerder had getest. Maar dat houdt me er niet van om hem niet te reviewen, sterker nog na een langere periode kan ik natuurlijk een betere mening geven toch?

Mijn oude Shower Foam heb ik inmiddels op en ik moet zeggen dat ik hem al die tijd lekker vond ruikt en nog steeds! Ter vergelijking met andere Shower Foams vind ik deze Foams van de ETOS een van de beste die er zijn (naar mijn mening).

Ter verkrijgen voor € 4,99

Basil & Grapefruit Scented Sticks

Nou kon ik al verklappen dat ik geurstokjes heerlijk vind ruiken, en dat ze in mijn huis overal en nergens te vinden zijn. Maar ik moet zeggen: ik had eerlijk verwacht dat ik niks zou ruiken en het tegen zal vallen ter vergelijking met de goedkopere stokjes op de markt (noem geen namen).

Maar ik kan je verklappen dat het echt heerlijk ruikt! Wow, er komt echt een heerlijke frisse lucht uit. Deze week rook ik het iedere dag, vooral wanneer ik net uit bed kwam. Heerlijk! Aanrader dus als je net zoals mij van geurstokjes houdt.

Ter verkrijgen voor € 7,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie