Laden...

Babor hydro cellular voor jong en oud

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van cremetjes en serums, voor en nadat ik me Make-up op en af doe: doe ik zo nu en dan graag een fijne serum op.

Nou kreeg ik in het verleden meerdere producten opgestuurd van Doctor Babor, alleen waren deze meer voor de ‘oudere’ huid bedoelt.

Nou wil ik mijn moeder hier niet aanvallen: maar die heb ik dus aan haar gegeven. Nou kreeg ik dus laatst een serum opgestuurd via mijn PR-bureau, nou kreeg ik dus een serum opgestuurd voor Jong en oud.. nou raakte ik vrijwel direct benieuwd of dit werkt of niet.

Het fijne is aan blogger zijn dat je meerdere producten mag testen, ook producten die net op de markt zijn. Zo weet je of een product het waard is om het vaker te kopen, of niet.

Ik ben geen blogger geworden door deze producten of het gene wat ik na een aantal jaar kreeg. Nee, de producten zijn een bijkomende vooral fijne dingen. Ik ben trots, trots op mezelf dat ik dit zo mag doen. En jullie mag adviseren: wat te kopen, en wat niet..

Deze serum werkt goed voor een jonge en oude huid die de dagelijkse stressoren ofwel overbelasting tegengaat. Door stress verlies je natuurlijk vocht, waardoor je huid uitdroogt. Deze Hyaluron Infusion behoord het aan te vullen. Doctor Babor beloofd dan ook je huid 50 procent meer te hydrateren, dit klinkt al aardig goed.. Nu moet het product nog zijn werking doen.

Zoals je wel van Doctor Babor gewend bent zijn de glimmende verpakkingen, en producten. Zo is deze serum zo glimmend dat het zelfs op de camera reflecteert. Doctor Babor heeft een hele lijn met ‘Hyaluron Infusion’ producten uitgebracht waaronder een Cream en een Hyaluron Infusion net zoals mij.

Omdat ik dagelijks last heb van stress, door mijn Angsten en Paniek: ben ik erg benieuwd of dit product mij er beter laat uitzien.

Deze Hyaluron Infusion flacon van Doctor Babor werkt voor mij fijn, en het zorgt er voor mij niet voor dat ik meer last krijg van mijn Acné dit krijg ik namelijk van meerdere producten. Bij deze serum niet, door het fijne aanbrengen van het product kun je direct je wallen aanstippen met dit product zodat je het probleem direct aanpakt. Fijn dus!

Eindelijk een product van Doctor Babor die je ook voor een jongere huid kunt gebruiken, de meeste producten zijn namelijk gericht op een oudere huid. En als je rimpels kunt tegengaan, of je huid beter kunt hydrateren. Doen we dat allemaal! Aanrader voor als je een product zoekt die je huid verzorgt, maar niet vettig maakt.

Dit product van Doctor Babor is verkrijgbaar voor € 66,00 in een flacon van: 30 ml. o.a. online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg