Laden...

bb-cream van Vichy Laboratoires

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik weer iets leuks op gestuurd. Zoals jullie wel weten zit ik op dit moment in een verhuizing, niet een maar 2 verhuizingen! Druk, Druk, gelukkig heb ik een strakke planning.

Vichy Laboratoires BB-cream

Ik kreeg van Online Pharmabox een BB-cream opgestuurd, nja ik mocht zelf iets uitzoeken. En dit zag er wel heel goed uit, ik koos voor de lichtste kleur omdat ik nu tijdens de verhuizing best wel een zonnebank kan gebruiken. Maar als het eenmaal niet kan, kan het niet.

Dus ik moet het helaas oplossen met een Foundation, of gewoon helemaal niks tijdens de verhuizing. Nou is dat geen probleem, maar een BB-cream komt wel als gegoten! Waarom? Omdat een BB-cream niet helemaal dekt, en het lijkt alsof ik een gezonde huid heb wat tijdens de verhuizing er best moe uitziet (als ik heel eerlijk ben).

Nou heb ik al een tijdje geen BB-cream meer gebruikt, en ik weet ook niet of het goed op mijn huid werkt? Daarom ging ik de test aan! Zoals ik al eerder zei nam ik de lichtste kleur die ze hadden, en daarmee ging ik aan de slag! De BB-cream werkt goed, hij dekt niet al te best. Maar dat verwacht ik ook niet van een BB-cream, zolang het me maar een een frisse uitstraling geeft, en dat geeft het me! De creme Hydrateert goed, bovendien zit in de BB-cream ook nog eens een SPF 25 in. Ik vind de BB-cream niet vettig van textuur, ik vind het beter zitten dan een dikke laag foundation. Zie hieronder:

Het geeft me niet een goede dekking, maar daar gaat het me ook niet om. Vooral niet tijdens nu de verhuizing deze maand er is.. Stress genoeg, en met deze BB-cream kan ik alsnog over straat :-).

Ik zie dat ik bij me lippen het niet goed had uitgesmeerd, ik had niet genoeg de tijd en zag dit eigenlijk pas later! Alsnog ben ik tevreden met het resultaat! Je krijgt nu ook 20% dus € 4,99 korting op dit product bij OnlinePharmabox.be. Je kunt deze BB-cream in 40ml verkrijgen, en ik kan alvast zeggen dat er genoeg in zit voor een paar maanden!

€ 19,96 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

mei 9, 2016
0

Ik ben heel benieuwd naar deze. Ik ga naar de apotheek om er eentje te halen.
xx

mei 10, 2016
0

Het is een online apotheek 🙂 Maar je kunt hem natuurlijk ook bij normale apotheken halen!

mei 9, 2016
0

Klinkt héél goed! Ik gebruik een BB cream van Yves Rocher en deze vind ik heel fijn!²

mei 10, 2016
0

Oh, ik bestelde daar vroeger altijd! Ik ga binnenkort even daar kijken.. bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: