Laden...

Björn Borg ondergoed via HemdvoorHem

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Björn Borg voelt voor mij alsof ik terug in de tijd ga. Vroeger droeg ik deze boxers al. Nu mocht mijn stiefvader aan de slag met een paar boxers via HemdvoorHem.nl.

Björn Borg is een merk dat iedereen wel eigenlijk kent. Persoonlijk kende ik het van vroeger, ik haalde ze altijd bij de Bijenkorf waar je altijd de mooiste kleding kan kopen.

Nou weet ik dat Björn Borg is vernoemd naar een professionele tennisspeler. Het heette niet altijd Björn Borg, zo heette het eerst World Brand Management. En is wereldwijd wel bekend door hun kwaliteits-ondergoed.

Tegenwoordig zet Björn Borg zich in voor kwaliteits: ondergoed, sportkleding, en swimwear. Zelf mocht mijn (stief)papa aan de slag met een paar ondergoed die ik deze keer opgestuurd kreeg van HemdvoorHem.nl die zich weer inzet voor de man.

Zoek je strijkvrije overhemden, leuke cadeautjes voor de man of iets leuks voor je man of kennis kun je bij HemdvoorHem.nl voor een budget-prijsje slagen. Het hoeft namelijk niet duur te zijn om iemand te verrassen met iets leuks.

Zelf vindt ik het altijd erg fijn om goede lingerie of ondergoed in de kast te hebben. Je betaald wat meer, maar je krijgt daarvoor ook meer.

Zo kreeg ik laatst een mail van HemdvoorHem.nl die nu producten verkoopt van Björn Borg, of ik ze voor mijn vriend of stiefvader wilde testen. Tuurlijk. Achteraf had ik het nog niet eens aan me (stief)papa gevraagd.

Dus was het deze keer echt een verrassing. Als ik persoonlijk aan Björn Borg denk, denk ik aan kwaliteit voor een niet-al te dure prijs. Natuurlijk is het wat duurder dan de goedkopere winkels, tuurlijk. Alleen gaan deze naar mijn mening korter mee.

Nou kon ik natuurlijk met maatje XL niet zelf aan de slag. Allereerst heb ik mijn (stief)papa echt verrast met deze fijne merk.

Hij had net ondergoed nodig en het fijne is: hij hoeft het voorlopig ook nog niet te kopen aangezien de kwaliteit zo fijn is dat het nog wel even mee gaat.

Ik kan nog wel herringeren van vroeger dat er altijd leuke prints op de Björn Borg ondergoed zaten. Ook bij de mannenlijn is dat zo, gelukkig niet te overdreven.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie