Laden...

blijf altijd vechten voor wat je graag wilt bereiken

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Waarom je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt bereiken. Kritiek, het lijkt wel alsof iedereen deze kwaal op dit moment heeft.

Zo is niemand meer echt positief of deze personen zeggen juist helemaal niks. Daardoor valt de kritiek ook veel meer op, zo kreeg ik laatst heel wat kritiek via verschillende Sociale mediakanalen. En om eerlijk te zijn: het boeit me juist helemaal niks. En vandaag ga ik hierop in, waarom moeten wij altijd iets blijven doen wat ons blij maakt.

Het lijkt wel alsof niemand meer positief is over een ander. Heeft dit te maken met jaloers zijn? Waarom zijn de mensen van tegenwoordig niet meer positief, gewoon zoals het hoort. Waarom gunnen we elkaar niks? We zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, niemand is perfect althans de meeste mensen denken dat. Nee ik denk juist dat elk huisje zijn kruisje heeft, niemand kan een perfecte huishouden runnen. Dat gaat gewoon niet.

Waarom blijf ik gewoon doorgaan, met wat ik graag wil?

Dat kan ik je heel makkelijk uitleggen: bloggen is een hobby, een hobby die leuke dingen met zich meebrengt maar waarom worden mensen jaloers op mij? Heb ik een perfect leven? Nee.

Ik krijg vaker vragen met hoe ik dit nou doe. Hoe krijg ik volgers? Hoe krijg je producten opgestuurd. Ik kan je daar antwoord op geven: Heeeeeeeel hard werken, wat niemand weet is dat ik echt 24/7 met mijn blog bezig ben. En dat is niet alleen het schrijven van artikels, nee er komt veel meer dingen bij kijken:

Sociale Media bijhouden: Reageren, delen van artikels.

Artikels promoten: Artikel delen via verschillende websites – Het gaat niet automatisch, helaas!

Bedenken van artikels: Zelf schrijf ik iedere dag één artikel. Ik heb hier een truckje voor: ik schrijf de titel waarover ik het wil hebben, en de titels in het artikel zelf. Daarop schrijf in mijn mening/reactie en wat ik over dit onderwerp vind. Dit werkt makkelijker, maar toch: je moet iedere dag wat verzinnen en het moet uiteraard óók nog leuk zijn.

Foto’s: De foto’s worden niet vanzelf gemaakt, zelf maak ik dan altijd mijn foto’s direct als ik het product binnen krijg. Anders blijft het bij mij op een stapel liggen.

Lay-out bijhouden: zelf ben ik nu bezig met een nieuw logo. Gedoe, want ik kom er niet uit met wat ik nou wil… dan zit je de hele dag achter de laptop te bedenken wat ik nou eigenlijk wil. Frustrerend, vooral als je een artikel had moeten schrijven. HELP.

Oja naast je blog heb je ook nog een huis te onderhouden: Schoonmaken, Hond uitlaten etc. Het lijkt alsof ik me nu aanstel, maar geloof me bloggen is echt een baan!

Denk eerst na voordat je iets zegt

Waarschijnlijk vergeet ik nu meerdere punten, maar het is echt meer dan alleen eventjes een artikel schrijven en online gooien. Nee als je iets wil moet je het goed doen. Nu word ik herinnerd aan iets: laatst vroeg iemand hoe ik dat deed een blog, dat ze het ook graag wilde doen. (Deze vraag krijg ik vaker!) het enigste wat ik kan zeggen is dat je echt al je tijd en moeite in je blog moet stoppen, als je iets wilt kun je er niet erbij nog Fulltime werken. Dat gaat niet, want je kunt dan niet al je tijd erin stoppen die nodig is.

Zelf heb ik PTSS en heb ik nog dagelijks last van Angstaanvallen, ik sloot me op in huis. Ik had niks te verliezen! Had ik een baan gehad had het natuurlijk heel anders geweest, dan had ik waarschijnlijk nooit een blog begonnen… Nu kan ik dadelijk mijn droom waarmaken: een eigen ‘bedrijfje’.

Wat ik eventjes kwijt wilde is dat je nooit iemand moet oordelen, hoe hij/zei een blog onderhoud. Als jij graag iets wilt moet je dat doen. En laat je vooral in het begin niet tegenhouden door andere mensen die in je weg zitten.

Zo krijg ik de laatste tijd veel negatieve reacties dat ik maar beter Nederlands kon gaan leren, of maar beter kon stoppen.

Geloof me ik kan me hier iets van aantrekken maar dat doe ik niet, het is namelijk mijn blog. En als ik foutjes maak dan doe ik dat, ik wil graag positiviteit op mijn blog en geen negativiteit. Ik blijf wie ik ben, en ik ben net zoals jou een mens.

Ik maak fouten en daar kan ik alleen maar van leren. Punt.

reacties

februari 7, 2017
0

Groot gelijk meis!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: