Laden...

bloemerige servies opgestuurd van Pip Studios

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een geweldig merk die verschillende producten verkoopt (dus niet alleen servies!).

Toen ik op mezelf ging kocht ik natuurlijk een simpele serviesset, leuk dacht ik. Helaas ging het iets te snel kapot helaas. Nu ik een mailtje kreeg van Pip Studios een merk die vooral servies in bloemerige prints verkoopt, helemaal in het ‘landelijke’ stijltje. Dus hoe kan ik hier nou geen nee tegen zeggen?!

Toen ik het mailtje kreeg, mocht ik uitzoeken wat ik leuk vond: nouja ik heb nogal keuzestress. Of hoe je dat ook wilt noemen? Dus ik zei: verras me maar, dat blijft toch het leukst toch? Zogezegd zo gedaan en het was dus afwachten geblazen.. wat zouden ze me sturen? Wist ik veel dat ik direct een hele set kreeg.

Ik blijf toch altijd dankbaar, dankbaar voor deze dingen. Simpele dingen die mij blij maken. Ik weet dat heel veel mensen jaloers zijn, sterker nog ik ontvang over de producten vaker mailtjes: dat ze het ook willen. Ik kan hun een ding meegeven: blijf altijd jezelf, doe het niet voor de producten, en werk er ontiegelijk hard voor. Voor de doelen die je wilt behalen, dus neem mijn raad aan. Ik ben er nog lang niet: althans zo voelt het. En ik gun het iedereen.

Even terug naar deze belachelijke mooie set: een set die voor altijd in mijn huis zal blijven staan, en waarschijnlijk wordt doorgegeven naar mijn kinderen en overgroot kinderen. Althans als ze dat leuk vinden? Haha!

Ken je die serviesset van je oma, tante? Een mooie vooral ouderwetse set? Dat is dit niet, maar.. het is wel ongeveer in die stijl. De ouderwetse print is weer teruggehaald op een hedendaags serviesset. Fijn! Ik vind het echt geweldig, ik kan niks anders zeggen. Het is echt een aanwinst, en staat geweldig op mijn trolley van de Action.

Pip Studios verkoopt werkelijk van alles: van Beddengoed, tot kleding en Behang etc. Een aanrader voor degene die opzoek ik naar dat landelijke stijltje, waar de prints ook zijn doorgevoerd in de kleding. Top toch? Het is dus zeker een kijkje waard: pipstudio.com.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg