Laden...

weer naar de Psycholoog

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu ik een aantal keren heb verteld hoe het mij gaat, ik zou het eigenlijk vaker moeten doen.

Maar.. ik vind het zelf vrij moeilijk om over ‘mezelf’ te praten, het is niet iets wat ik zomaar doe. Ik kan namelijk doen alsof alles positief en wel is, maar nee. Het leven is nou eenmaal niet perfect! Maar vandaag neem ik jou weer mee naar mijn ‘doelen’ op een rijtje voor de komende periode, en laat ik je natuurlijk weten hoe ik me op dit moment voel..

Sinds een paar weekjes ga ik weer naar een psycholoog, en ik moet zeggen: het voelt weer sinds tijden goed. Ik denk dat het jaartje dat ik niet-naar-een psycholoog ben geweest, mij toch goed heeft gedaan. Soms moet je toch naar je eigen lichaam luisteren, en dat heeft zich geresulteerd dat ik me nu meer open stel naar een psychologe.

Het voelt goed. En ik raad ook iedereen aan om te doen waar hij/zei zich goed bij voelt. Als je namelijk onder druk naar een psycholoog gaat, lukt het niet om de behandeling goed in te gaan.

Naast de psycholoog

Gaat het iets beter met me, nouja: nu moet ik niet gaan liegen. De laatste dagen sta ik ziek op: klinkt gek! Maar als ik me dan klaarmaak: Make-up, even eten, hondje uitlaten gaat het wel weer. En dan voel ik me ineens niet meer ‘ziek’. Ik hoop niet dat ik nu mijzelf hierdoor voorbij loop.

Vloggen

Ik krijg uit steeds meer hoeken te horen dat ik verder moet gaan met vloggen. Dit heb ik de laatste tijd ook op een laag pitje staan, ook omdat ik een perfectionist ben en eigenlijk een mooie intro etc etc. wil. Naast dat vind ik mijn oude video’s echt niet om aan te zien, terwijl ze toch wel 1,2K views hebben.

Ik heb een intro gekocht (een tijdje geleden al), maar voor die intro heb ik beelden nodig. Dus ik zou er toch aan moeten geloven. Ik wil het echt super graag! Alleen het ‘durfen’ vooral omdat ik direct mijn privéleven op straat gooi. Hoe ga ik hier in godsnaam mee om?!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.