Hiernaast kun je je nu aanmelden als gastblogger! Je krijgt dan een account, en je kunt aan de slag. Tot snel! xo

Wat verwacht ik van jou?

  • Regelmatig een blog, en je houdt mij op de hoogte als er iets tussen is gekomen.
  • Je kunt steeds over een ander onderwerp schrijven of specialist worden, bijvoorbeeld op het gebied van beauty, fashion, lifestyle of persoonlijke artikelen of DIY’s en interieur eigenlijk alles wat jij leuk vind te doen. Zo kun je andere ook inspireren.
  • Je blogs spreken, in toon en inhoudelijk, onze lezeressen aan en zijn informeel geschreven.
  • Zelf schrijf ik blogs van ongeveer 350-550 woorden, dit verwacht ik ook van jou.
  • Je kunt het liefste al zelfstandig artikels schrijven.
  • Je weet wat je doet en schrijft, je gebruikt dan ook spellingscontrole en je gebruikt foto’s van jezelf of stockwebsite’s zoals Pixabay.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Als je regelmatig blogt, en inzet toont stuur je ik je naar verschillende events. Die worden meestal in de zomer georganiseerd. En zelf kan ik daar meestal niet heengaan met mijn Angstaanvallen.
  • Een groot publiek, en meer publiek voor je eigen blog. Mijn blog trekt maandelijks 46.650 bezoekers (augustus, 2017)

No stress, just chill.. and blog!

Dan geven wij jou de kans om als gastblogger meer ervaring op te doen, naamsbekendheid* op te bouwen en wie weet een hechtere samenwerking aan te gaan in de toekomst.

  • Blogposts worden op al onze social media kanalen geplaatst (30 facebook-groepen, mijn eigen facebook-pagina, twitter en tumblr, en andere verschillende pagina’s waar ik actief ben), en je komt op een aparte pagina te staan met je blog en wie je bent. Zo komt je eigen blog ook in de picture te staan!

Wat doet Mellaah.nl?

Mellaah.nl is opgericht door Mellanie Frerichs. Mellaah.nl is een blog gestart in december 2014. Ik (Mellanie) had nooit verwacht dat Mellaah.nl nu al zo groot is geworden. Ik schreef over mijn Paniekaanvallen en PTSS en ik kreeg zo veel response van meisjes en/of jongens die het ook hebben. Zo ben ik gegroeid tot een van de grotere blogs in Nederland, waar ik super trots op ben.

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een mailtje!

Stuur ons dan gauw een mail hiernaast, waarin je jezelf op een originele manier voorstelt, en wie weet maak jij straks deel uit van Mellaah.nl. Mellaah.nl zoekt altijd nog bloggers voor in ons team, stel me dan ook niet de vraag of ik nog iemand zoek. Ik wil een grote team samenstellen met allemaal bloggers die iedere maand weer hun best doen.

Be part of the team!

Naam (verplicht)


E-mail (verplicht)


Website of Blog

Bericht