Laden...

Bloggers Gezocht

  • Regelmatig een blog, en je houdt mij op de hoogte als er iets tussen is gekomen.Je kunt steeds over een ander onderwerp schrijven of specialist worden, bijvoorbeeld op het gebied van beauty, fashion, lifestyle of persoonlijke artikelen of DIY’s en interieur eigenlijk alles wat jij leuk vind te doen. Zo kun je andere ook inspireren.
  • Zelf schrijf ik blogs van ongeveer 350-550 woorden, dit verwacht ik ook van jou.
  • Je kunt het liefste al zelfstandig artikels schrijven.
  • Je weet wat je doet en schrijft, je gebruikt dan ook spellingscontrole en je gebruikt foto’s van jezelf of stockwebsite’s.

Wat krijg je ervoor terug?

Als je regelmatig blogt, en inzet toont stuur je ik je naar verschillende events. Die worden meestal in de zomer georganiseerd. En zelf kan ik daar meestal niet heengaan met mijn angstaanvallen.

Een groot publiek, en meer publiek voor je eigen blog.

Dan geven wij jou de kans om als gastblogger meer ervaring op te doen, naamsbekendheid* op te bouwen en wie weet een hechtere samenwerking aan te gaan in de toekomst.

Blogposts worden op al onze social media kanalen geplaatst (facebook-pagina, twitter, en andere verschillende pagina’s waar ik actief ben), en je komt op een aparte pagina te staan met je blog en wie je bent. Zo komt je eigen blog ook in de picture te staan!

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een mail contact@mellaah.nl