Laden...

boek review: Parfumwijzer

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van informatieve boeken vooral omdat als ze over beauty gaan. Ik hou van verschillende soorten parfums, parfums die ik niet zo lekker vindt ruiken zijn vooral de bloemengeuren.

In dit boek die ik vandaag ga reviewen die gaat over hoe parfums worden gemaakt, de soorten en hoe je het beste de parfums uit elkaar kan halen. Ik raakte geïnspireerd en daarom maakte ik deze review. Deze boek kun je eigenlijk wel een soort van parfumgids noemen, als je jou parfum nog niet gevonden hebt.

Het boek
In het boek staan alle tips en tricks hoe je jou parfum kunt vinden. Dit boek kun je lezen als je een liefhebbers bent van parfums, maar ook prima voor beginners als je jou parfum nog niet kan vinden. Ik denk als je een liefhebber bent van parfums en je wilt graag weten hoe de parfums zijn gemaakt dan is dit boek helemaal jou ding.

Ik ben zo’n liefhebber en ik vindt het erg leuk om te weten hoe alles in elkaar steekt. En geloof me: je steekt er echt wat van op. Praktische tips, een kijkje achter de schermen bij de parfumindustrie. Het staat allemaal in het boek Parfumwijzer van Sofie Albrecht.

Ik noem het een gids, omdat je ook echt alles kunt vinden in het boek. Het is een vrij dik boek waar echt alle informatie in staat over verschillende soorten parfums. Onder andere staat er deze tip in:

Als je een parfum gaat kopen, moet je hem eigenlijk niet direct kopen, spray de parfum eerst ergens op en wacht twee uurtjes. Ruikt het daarna nog steeds naar ”jou” parfum. Koop hem dan.

Dat soort praktische tips staan in het boek. Ik hou hiervan, je kunt echt alles te weten komen over de parfums.

Prijs
Het boek kost: € 24,99 ,- een prima prijs, als je het mij vraagt.

Aanrader
Ja het boek is zeker een aanrader, en als je een parfumliefhebber bent net zoals mij. Zeker kopen! Het is de moeite waard.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie