Laden...

budget cadeau-tip van Drukwerk Nodig

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De kerst komt eraan dat betekend.. cadeautjes. Daarom ging ik aan de slag met kalenders via Drukwerknodig.nl.

Drukwerknodig.nl over zichzelf:

” Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum. Al meer dan 25 jaar verzorgen we reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland. “

Zelf ben ik altijd een ”kluns” met cadeautjes, ik weet nooit wat ik nou eigenlijk moet kiezen. Én als ik wat uitgekozen heb het niet al te duur is. Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Drukwerknodig.nl een webshop die zich richt op drukwerk.

Zelf mocht ik wat leuks uitzoeken, zo koos ik voor (jaar)kalenders die ik zelf heb laten maken met foto’s van mijn familieleden.

Zelf kende ik het bedrijf nog niet, maar eenmaal opgezocht zag ik dat ze een professionele webshop zijn met alle soorten drukwerk. Van wanddecoratie tot bierviltjes en mokken, eigenlijk kun je bij hun van alles laten bedrukken. Zo zag ik direct de kalenders die ook niet zo al te duur zijn. Zo mocht ik er 2 cadeau doen, en er één zelf houden.

Ontwerpen maar

Zo ging ik direct aan de slag met wat foto’s van mijn (schoon) en – familie én natuurlijk van mijzelf. Zo kwam ik er al gauw achter dat het ontwerpsysteem online vrij simpel is. Zo kon ik kiezen uit hun eigen ontwerpen, maar kun je ook zelf ontwerpen. Zo heb ik hun design gebruikt, maar het jaar 2020 weggelaten zodat ik de kalender langer kan gebruiken.

Nadat ik een design had uitgekozen, hoefde ik alleen 12 foto’s te uploaden en de rest doet het systeem vanzelf. Handig! Zo had ik binnen een paar klikken een kalender ontworpen.

Ondanks de kerstdagen en de drukte bij postbedrijven had ik de kalenders binnen 2 dagen binnen. Zo had ik ze nog vlak voor kerst in huis en dat kun jij uiteraard ook doen.

Resultaat

Ik ben onwijs blij met het resultaat en kwaliteit, hoe goed zien ze er uit?! Ik ben er erg tevreden mee. Daarnaast zijn de kalenders ook nog eens lekker budget voor als je je aan een bepaald budget moet houden. v.a. € 1,62 – € 6,66 per stuk kun je al zo’n fijne kalender in huis halen.Het product is gekregen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie