Laden...

budget cityproof lipsticks van NYC

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

NYC, blijft sinds mijn jeugd een van mijn favorieten merken.

Je weet gewoon dat als je iets koopt dat het meestal altijd wel goed zit en daar hou ik van. Nou kreeg ik laatst heel wat make-up uitproberen, o.a. deze lipkleurtjes van hun. Nou weet je als je me blog volgt, weet je dat ik erg van lipsticks hou. Je kunt me er zogezegd echt blij mee maken! Daarom neem ik jou graag me.

Zelf draag ik graag iedere dag een lipstick. Nou is het de ‘trend’ de laatste tijd om matte lipsticks te dragen, zelf doe ik hier zeker aan mee. Ik vind het netter staan en het ziet er leuk uit. Daarom vind ik het leuk dat NYC de toch wel budgetmerk een paar nieuwe matte lipsticks aan hun collectie hebben toegevoegd.

NYC heeft laatst drie matte lipkleurtjes uitgebracht. Matte lipsticks zie je de laatste tijd erg vaak terugkomen. Zelf vind ik matte kleurtjes de trend van het moment, erg leuk om het bij meerdere merken terug te zien. NYC is toch wel een budgetmerk, dus erg betaalbaar voor iedereen. En dat vinden wij leuk! Ik neem ze graag met je door:

Ik kreeg drie kleurtjes opgestuurd: Manhattan Mauve, Brooklyn Berry, en City Cherry. NYC beweert dat optisch vollere lippen dankzij deze lipsticks krijg. Ze hebben twee kanten een om het kleurtje makkelijk aan te brengen, en de andere kant om het matte effect op je lippen te creëren.

Het aanbrengen ging heel erg makkelijk, ondanks ik eventjes bang was dat de stift met het kleurtje af zou breken. Overigens vind ik de kleurtjes qua pigment ook heel erg goed. Het zijn hele mooie opvallende kleurtjes waar ik erg blij mee ben. Deze matte lipsticks breng je makkelijk aan, en zijn ook nog eens erg budget. Daarom vind ik dit ook echt een ‘ aanrader ‘ voor de mensen die niet veel te besteden hebben maar er toch verzorgend uit willen zien.

NYC City Proof is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 4,49 ,- of online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg