Laden...

budget decoratieladder van Eyoba

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Eyoba, een van mijn favorieten webshops qua interieur. Dit komt omdat ze leuke spulletjes verkopen voor een niet al te dure prijs, fijn toch?

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van landelijk, het is gewoon een stijltje waar ik echt van hou. Deze decoratieladder is landelijk, en vandaag neem ik hem samen met je door.

Ik heb al een keertje eerder in het verleden met Eyoba samengewerkt, een fijn bedrijf met een hele goede service.

Zo fijn dat ze binnen 24 uur reageren, ik hou hier echt van waarom moet je altijd zo lang wachten als het kort kan? Tja, sommige bedrijven willen het maar niet leren.

Gelukkig is Eyoba een groot bedrijf met een goede missie: iedereen mooie en kwalitatief goede meubels leveren. Hoe fijn is dat!? Naast dat verkopen ze ook de laatste trends, en de leukste producten tegen een goede prijs.

Omdat ik weer iets leuks mocht uitzoeken koos ik voor een decoratieladder. Ik zocht er al een tijdje eentje, maar ik kwam eigenlijk overal niet de perfecte ladder tegen. Ik zocht er eentje om leuke dingen aan op te hangen, fijn is dat.

Deze decoratieladder is echt een eyecatcher, vooral omdat ik een lege ‘plek’ had. Voor die plek had ik al een tijdje in gedachten om er een decoratieladder neer te zetten, ik was in meerdere winkels geweest: en ik moet zeggen dat ze allemaal het nét niet waren. Jammer!

Toen ik deze simpele ladder zag online dacht ik: niet te overdreven maar echt perfect voor die ‘lege hoek’ Ik ben er dus erg blij mee. Ik kan Eyoba niet genoeg bedanken hoe blij ik met deze nieuwe kapstok ben. Thanks Eyoba, mijn lege hoek in de kamer heeft een eyecatcher bij.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg