Laden...

budget detoxbox van Up Great Life

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sinds het begin dat mijn blog bestaat ontvang ik vaker de vraag of ik detoxen of gezonde voeding of verschillende sportprogramma’s uit wil proberen.

Nou weet ik dat een detox eens in de zoveel tijd wel kan werken. Het is alleen een kwestie van volhouden na je detox om niet ineens aan te komen. Vandaag kreeg ik een (grote) doos opgestuurd met sapjes! Nou leek me dat wel eens leuk om uit te proberen.

Het kan zo zijn dat je nog nooit van Up Great Life had gehoord. Up Great Life is namelijk een Duits merk die verschillende ‘health’ boxen die volgens hun je leven verrijken. Nou heb ik Duitse roots alleen weet ik niet precies waar mijn familie woont maar test ik graag een box uit die in Nederland ook bekend wil worden.

Naast deze box heb je ook zo de: afval box, immuun en mentale prestatie en nog meer van dit soort gezondheidsboxen zijn online te vinden in hun website. Die je overigens wel Nederlands kunt laten vertalen.

Up Great Life zorgt er niet alleen voor dat je de box krijgt van ongeveer € 39,90 inclusief bezorging maar je krijgt meer dan dat. Ze zorgen er ook voor dat je mentaal wordt ondersteunt online met een code die je in je box krijgt meegeleverd.

Wat ik zo goed vind aan deze boxen is dat je je voedingsplan online krijgt en goed wordt geïnstrueerd qua het gebruiken van de producten.

Zo ben ik echt een kluns en weet ik echt niet welk product ik eerst moet nemen en hoelaat ik raak er dan ook een beetje chaotisch van. Gelukkig heeft Up Great Life een goed voedingsplan en hebben ze op de producten de tijden neergezet zo vergeet je nooit je detox op tijd in te nemen.

Persoonlijk heb ik echt geen tijd om iedere keer te denken: Ahja, nu moet ik een pil of een thee nemen. Gelukkig moet je de producten ook bij je ontbijt en diner nemen waardoor je het makkelijker kunt volhouden en sneller kunt innemen voor bij een druk leven.

Zelf sport ik al meer als een half jaar minstens 3 keer per week. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nog niet echt ben afgevallen al zie ik wel meer ‘kont’ en zie ik qua vormen in me lichaam wel verschil.

Voordat ik ging sporten woog ik in December vorig jaar 89 kilo wat ik erg heftig vond maar ik heb natuurlijk ook PTSS (waardoor ik vaak thuis zat). In Maart woog ik zo 82 en dat woog ik voordat ik aan de kuur begon ook. In het begin toen ik ging sporten woog ik een kilo meer en de volgende dag zo ineens een kilo minder. Waarschijnlijk waren dit spieren die ik aan het opbouwen was.

Ik wilde naast het sporten natuurlijk wat meer kwijt. Zo is deze detox kuur meer natuurlijker dan ik van andere kuren ken. De andere kuren mag je niks erbij eten en voel je je echt niet in je vel. Zo mag je bij deze kuur eten en krijg je een voedingsplan voorgesteld die je niet laten uithongeren.

Zo woog ik na 1 week de detox kuur 80 kilo en kreeg ik overdag meer energie waardoor ik ook actiever was tijdens het sporten. Je krijgt voor het slapen een Melatonine pil waardoor je ook beter uitslaapt. Ik neem nooit slaappillen of iets in die trant maar er zat zo weinig er van in dat ik het persoonlijk niet erg vond om het uit te proberen.

Deze detox box is verkrijgbaar voor € 39,90 inclusief verzending en voedingsplan.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg