Laden...

Budget je Acne Hygienisch verwijderen via AliExpress?!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je kunt me wel een beetje verslaafd noemen aan Ali Express. Ik begon met 59 bestellingen, huh wat? Ja echt serieus.

Ik zag overal wel wat leuks en heb in meerdere shops wel meerdere dingen besteld. Laatst schreef ik in mijn update of jullie het leuk vonden of ik mijn Ali Express spulletjes zou delen, ik kreeg zoveel leuke berichten dat ik het moest doen. Dus.. eindelijk een must-have van Ali Express! Ik heb er meerdere dus hou mijn blog vooral in de gaten.

De product(en) die ik in dit artikel vermeld zijn zelf gekocht, en dus niet gekregen.

Heb ik zelf last van Acne?

Het komt bij mij in vlagen, in de winter zit ik onder en in de zomer gaat het nog wel. Het gekke is dat de laatste 2 maanden ik geen Acné bultjes meer heb gezien op mijn gezicht, apart! Misschien is het omdat ik minder vlees eet, eigenlijk eet ik maar 2 keer in de week nog vlees. Ik weet het, het mag vaker maar ik kom er gewoon niet aan toe.

Dus ik mag het gelukkig nog eventjes afkloppen, ik zag gisteren toevallig wel een bultje. Handig om deze 4 items klaar te hebben liggen, ze zijn namelijk makkelijk in gebruik.

Ik hou van die Acne filmpjes op You-tube, ja je mag me nu ook echt vies noemen. Hah, boeit me niks.

Waarom ik ernaar opzoek was

Waarschijnlijk heb je dan ook filmpjes gezien van ‘ dr. pimple popper ‘ die van die Hygiënische tools heeft om je Acne bultjes goed uit te knijpen.

Waar kun je het vinden?

Deze Acne tools kun je gebruiken om het uitknijpen van je Acne makkelijker te maken. Je moet wel een beetje weten wat je moet doen, het gaat er eigenlijk om dat je je Acne goed en al het water eruit is. Zo is de kans op littekens verkleind. Het is natuurlijk op iedereens eigen risico om het uit te knijpen, gelukkig hebben we het internet!

Ik vond deze leuke Acne tools op Ali Express voor een leuk prijsje van € 0,87 voor 4 verschillende roestvrije Acne Extractors.

( het kan zo zijn, in de toekomst dat de links het niet meer doen. Zodra je Acne Verwijder Tool invult, zal het vanzelf de weg wijzen. )

Product is zelf gekocht