Laden...

bulaggi tas van Marington

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Tassen, als vrouw heb ik er een aantal in me kast liggen. Ik ben als kind al verslaafd aan het kopen van tassen..

Tja, ik ontkom er gewoon niet aan! Nu kreeg ik een leuk aanbod van Marington: een tassenwebshop. Of ik een tas naar keuze wilde uitzoeken, natuurlijk kon ik hier geen nee op zeggen. Daarom review ik vandaag mijn nieuwe aanwinst voor jullie..

Tegen een nieuwe tas kon ik gewoon geen: nee zeggen. Lijkt me logisch toch? Daarom ging ik op het aanbod in, en heb ik sinds een aantal dagen een nieuwe tas. Een tas waarop ik al heel wat complimenten heb gekregen! En ik moet vertellen.. ik ben er ook daadwerkelijk erg blij mee. En vandaag show ik mijn nieuwe ‘tas’ en laat ik zien wat ik tot nu toe in mijn tas heb:

Ik heb een aantal items in me nieuwe ‘ Marington-tas ‘ zitten:

  1. Portemonnee
  2. Oordopjes
  3. Lipgloss voor onderweg (je kan nooit te veel hebben, toch?) haha.
  4. Wat zakdoekjes en snoepjes
  5. Mijn Hyper (tegen Hyperventilatie, werkt beter dan in een zak in en uit blazen) te koop overigens bij de apotheek
  6. En mijn telefoon, met mijn nieuwe telefoonhoesje van Hoesjemaken.nl waar ik een nieuwe hoesje mocht ontwerpen. Eigenlijk voor mijn andere blog! Maar ik vond het hier wat toepasselijker!

In de tas zitten meerdere vakken, waardoor ik alles makkelijker in kan (ver)stoppen. Dit zeg ik omdat ik nogal wat kwijtraak! haha.

Marington

Marington is een gespecialiseerde (online) tassenwinkel, met werkelijk allemaal tassen waar vrouwen blij van worden. Zo koos ik persoonlijk voor een Handtas, die vind ik wat makkelijker om mee te nemen. En het staat natuurlijk ook nog eens leuk! Ik kreeg al een aantal complimentjes van mijn schoonfamilie tijdens de paas brunch. Fijn!

Bedankt, Marington voor deze geweldige kans, ik kan jullie daarom ook ten harte aanraden aan degene die nog een kwalitatief goede tas zoeken. En de vrouwen worden serieus blij van jullie webshop.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie