Laden...

canvas van Lucca voor mijn woonkamer

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu ik gesetteld ben, vindt ik het heerlijk om nieuwe dingen te kopen voor mijn ‘huisje’.

Dit doe ik uiteraard ook, maar laatst kreeg ik ook een leuk mailje van Drukbedrijf.nl. Ik mocht wat laten bedrukken, en ik kon natuurlijk voor visitekaartjes kiezen maar nee. Ik koos voor een Canvas want dat sprak mij eigenlijk veel meer aan, niet zo standaard en bovendien heb ik dan een aandenken in mijn huis hangen.

Drukbedrijf.nl

Persoonlijk heb ik nooit echt naar drukwerkbedrijf gezocht, een keertje maar. Maar dat was helaas niet voor mezelf! Alsnog vond ik het super leuk dat Drukbedrijf contact met mij opnam. De website zag er al direct heel goed uit (zegt een Grafisch designer). Overigens vond ik de prijzen super laag, iets wat je niet vaak terug ziet. Op de website staat heel groot ” wij drukken echt op alles ”, daardoor raakte ik direct geïnspireerd om een mooie Canvas te maken.

Ik koos voor een foto samen met mijn hondje, ik vind het persoonlijk een mooie foto vooral om de uitdrukking van Lucca/mijn hond. Nu vind ik het best wel grappig mijn moeder vertelde tegen mij: je kiest toch niet een foto van je been? Nee mam, kijk naar Lucca hoe schattig! Tja, ieder zijn eigen smaak toch? Ik ben er echt super blij mee.

Hoe leuk staat deze canvas wel niet in mijn woonkamer? Ik heb hem direct naast mijn TV en tussen mijn gordijnen gehangen. Het was eigenlijk een kale plek, en nu hangt er eindelijk iets. En het is direct iets heel leuks! Bovendien zorgt Drukbedrijf echt voor alles: visitekaartjes tot spandoeken tot je flyers voor je bedrijf. Ik vind Drukbedrijf een professionele bedrijf die ook echt nog persoonlijk met de klant omgaat, ik kan me herinneringen dat bij een andere drukwerkbedrijf totaal onpersoonlijk overkomt. Vandaar vindt ik het echt top dat Drukbedrijf dat nog wel doet.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst voor in de woonkamer, hij hangt nu al een weekje en ik ben er ook echt super blij mee. Ik kijk er iedere keer naar en dan wordt ik herinnerd aan die ene leuke moment. Daarom beveel ik Drukbedrijf aan iedereen aan.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

oktober 27, 2016
0

Staat super leuk!

oktober 28, 2016
0

Thanks, leuke blog heb je btw :-)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: