Laden...

Carmen CR1070 smooth & shine stijltang

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kreeg laatst een leuk pakketje opgestuurd wat ik zelf niet had verwacht! Ik heb een Carmen Stijltang opgestuurd gekregen waar ik heel erg benieuwd naar ben.

Ik schreef laatst dat mijn stijltang kapot is en nodig een goede nodig had. Die had ik zelf nog niet gehaald dus deze stijltang komt perfect uit! Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen en daarom probeerde ik deze stijltang van Carmen.

Allereerst ziet de verpakking er onwijs chique uit. Het is een stijltang met keramiek platen zodat je haar er nog mooier uit komt te zien naar zo’n stijltang was ik op zoek.

De stijltang heeft een Maximale temperatuur van 230C graden wat erg warm is. Ik heb nooit dure stijltang gehad omdat ik het zonde van mijn geld vond omdat ik vroeger bijna elke dag een stijltang gebruikte en heel snel altijd kapot ging. Deze stijltang is binnen 1 minuut op temperatuur wat ook onwijs snel is!

Deze stijltang heeft verschillende temperaturen wat ik ook niet gewend ben en ik denk dat dat een pluspunt is van deze stijltang. Ook heeft hij een lock erop zitten zodat als je klaar ermee bent kunt je hem dichtklappen. Deze Carmen stijltang is een XL variant en dat vindt ik super zodat ik niet met mijn oude kleine stijltang moet klooien. Door de Ceramic coating glijdt deze stijltang heerlijk door je haar en geeft het een glanzend resultaat. Ook zit er een meedraaiende snoer op zodat je niet met je stijltang in de knoop komt! Een pluspunt dus!

Prijs: € 22,99

Hier o.a. verkrijgbaar: http://www.bol.com/nl/p/carmen-cr-1070-smooth-shine-stijltang/9200000039962171/

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg