Laden...

Catrice Cosmetics 060 bloody mary to go

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Wat kan je mis doen met een classy tijdloze rode nagellak? Juist ja, niks. Maar ik kocht hem nooit (ja, heel raar).

Zelf gekocht.

Ik houd van nagellak met roodtinten. Dan kan een fel rode nagellak natuurlijk niet ontbreken! Ik ben al lang opzoek naar de perfecte kleur fel rood. Best nog een lastige zoektocht! Zal dit lakje eindelijk voldoen? Ik hoop het!

Zoals je ziet is dit een pure, crème rode kleur. Niet te licht, niet te donker, net die ideale tijdloze tint. Ik heb op de foto 2 laagjes gebruikt, maar 3 is volgens mij net nog iets beter en dekkende. Deze kleur is echt een aanrader.

 Een nadeel? Het verwijderen vond ik een hel. Mijn vingers zien nog steeds een beetje rood. Daartegenover staat wel dat de substantie goed is. Niet te dik niet te dun. Hij chipt ook pas na 3 dagen, dus dat is geweldig. En maakt de kleur niet alles goed?

Catrice nagellak is te koop bij Kruidvat. Hij kost € 2,49 voor een flesje van 10ml.

Dragen jullie soms rode nagellak?

reacties

juni 13, 2015
0

prachtig kleurtje!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: