Laden...

cherry blossom douche foam van Kneipp

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een enorme Kneipp fan, ik review deze producten dan al sinds het begin. Toch blijft Kneipp mij verassen met hun producten.

Zo ook vandaag. Zelf ben ik een echte kersen fan, althans het is één van mijn favorieten fruitsoorten.

Laatst kreeg ik een klein maar fijn pakketje van Kneipp: de nieuwe Cherry Blossom Douche Foam. En zoals jullie van mij gewend zijn ging ik er natuurlijk direct mee aan de slag.

Kneipp is een van mijn favorieten huidverzorgingsmerken, voornamelijk onder de douche.

Kneipp houdt rekening met hun producten; zo ontwikkelen ze hun producten met dermatologen die gespecialiseerd zijn in huid- verdraagzaamheid alom.

De meeste producten bevatten geen SLS en SLES (sulfaten). Fijn dat ze er rekening mee houden, zelfs voor de mensen die hier wel tegen kunnen.

Zo kreeg ik laatst een “douche foam” opgestuurd. En zoals jullie wel weten ben ik de laatste tijd gek op een doucheproduct in Foam soort.

Het smeert lekker makkelijk, en is met name sneller aangebracht dan een normale douche gel. Ik kan echt niet meer zonder. En van Kneipp vind ik eigenlijk de foam’s het beste. Maar.. steeds meer andere merken doen hun best om betere foams te produceren. Ik ben fan!

In deze douche Foam zit kersenbloesem die kalmerend en verzorgende werking heeft.

Ik vind hem erg fijn ruiken, heerlijk zomers. Daarnaast zit rijstkiemolie verwerkt, wat bekend staat om de bijzonder lichte eigenschappen. Erg fijn op de huid dus! Nou gebruik ik vaker rijstwater voor mijn haren, hier gaan mijn haren beter door groeien en is ook nog eens licht om te gebruiken op iedere huid.

Body lotion (€9,99), handcreme (€6,49) en badkristallen (€8,49) en deze douche Foam (€7,99), niet al té duur dus en voor ieder budget wat wils. Daarintegen doe ik ook echt ‘langer’ met de Foams dan een normale douche gel. Ik vind dat je je af en toe weleens mag verwennen met iets goeds.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie