Laden...

chocolade en shakes die goed zijn voor je gezondheid?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf mocht ik laatst een leuk pakket uitproberen van MyProtein, een gezondheidswebsite die alle attributen verkoopt voor het sporten. Zoals ik hierboven al zei ben ik al een tijdje aan het sporten: leuk! maar dan heb je wel een aantal dingen nodig om je spieren te laten herstellen.

Ik kreeg een aantal leuke dingen opgestuurd zoals een roze sporttas (hoe geweldig!) en een aantal proefsachets om shakes te maken, met daarbij een bijpassende shaker. Vandaag ging ik de test uit, dus kijk vooral eventjes verder..

Over sport en bewegen gesproken..

Heerlijke proteïne chocolade met 55% procent cacao echt een aanrader. Zo kun je na het sporten toch nog jezelf verwennen met een klein stukje chocolade met daarin heel veel eiwit, perfect toch? Overigens kreeg ik ook nog koekjes, lekker voor bij de thee en natuurlijk om het ‘momentje’ voor jezelf te nemen zonder je daarna schuldig te voelen.

MyProtein.nl

MyProtein is een webshop die ik persoonlijk nog niet kende, natuurlijk ken je de grote webshop die iedereen wel kent. Maar ik wist niet dat MyProtein eigenlijk zo even groot was, zo is MyProtein in de Verenigde Koninkrijk uitgegroeid tot de nummer 1 van Europa. Als je op de webshop kijkt zie je dat het er heel goed uitziet, althans zo denk ik er persoonlijk over.

De producten vindt ik erg lekker smaken, en ik denk dat ik op deze webshop zeker vaker ‘gezondere’ producten ga bestellen. Overigens liggen de prijzen ook veel lager dan bij de andere webshops. Ze werken ook echt naar jou persoonlijke ‘doel’ wat ik echt geweldig vindt, want daarom sport je toch?

Ik vindt het een hele fijne webshop, de producten smaken natuurlijk net iets anders maar het is alsnog best lekker. Vooral de chocoladereep (ja ik blijft toch eigenlijk wel een vrouw!) heel erg lekker en bijna hetzelfde smaken. Echt een treat voor jezelf, al zeg ik het zelf. De sporttas die ik erbij kreeg vindt ik heel erg fijn en groot genoeg voor mijn kleding in te doen voor als ik ga sporten.

Bij de sportschool zelf kreeg ik laatst ook een sporttas, maar om eerlijk te zijn is hij supergroot en voor wat je er dan in doet is hij gewoon veelte groot. Deze tas van MyProtein vindt ik heel erg fijn en groot genoeg om alles in te doen, overigens is het ook nog eens een hele mooie en vooral heel roze tas.

De shakes vindt ik erg lekker smaken, o.a. de Diet Blend en de Pre workout zijn aanraders. Vooral omdat ze smaken verkopen die je nooit echt vaak terug ziet, en ook nog eens best lekker smaken vindt ik te helemaal goedgekeurd.

Ik zal vooral eens een kijkje nemen op: MyProtein ik vindt het een hele fijne webshop tegen een goede lage prijs.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie