Laden...

chocolade van Hands off my Chocolate om niet te delen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje om chocolade uit te proberen, als vrouw kan je natuurlijk geen nee zeggen behalve als je natuurlijk een allergie hebt.

Gelukkig heb ik dat niet en eet ik best wel vaak chocolade vooral pure vind het lekker of met karamel. Om eerlijk te zijn kan ik me echt vol vreten met Milka chocolade vrouw gevuld met karamel of met iets anders. Tja je moet wat als je vrouw bent.

Vandaag mocht ik hele lekkere chocolade uitproberen speciaal voor mijn blog natuurlijk kom ik je geen nee op zeggen, ik heb iedereen wil zeggen dat het hele lekkere chocolade is en nou hopen dat het echt zo is.

Als vrouw vind je chocolade vooral tijdens de periode erg lekker, dus zit gewoon een geluk hormoon in wat je heel erg blij maakt en dan kan ik over meepraten. Nu krijg ik voor mijn blog vaker dingen opgestuurd en met de meeste dingen ben ik wel erg blij, maar toen ik chocolade kreeg… was ik wel erg blij!

Je kunt de grootste dingen voor je blog krijgen maar mijn chocolade maak je me wel erg blij. De chocolade smaakt heerlijk en als je me in de thee doopt.

Dan proef je echt de karamel en het Zout wat in de chocolade zit verwerkt nou was ik eerst niet vinden van de zout die in de chocolade zit maar het geeft toch wel een hele lekkere smaak aan de chocolade.
Ja! Dit smaakt heerlijk.

Ik kreeg drie repen voor mijn blog en ik moet eerlijk bekennen dat ze alle drie heel snel zijn opgegaan, ik kan niet zeggen hoe lang ik erover deed maar het was kort ik heb ze samen gedeeld met mijn moeder en die vond ze ook heel erg lekker. Ik kan dan deze chocolade ook aan iedereen aanbevelen die ook van karamel houden en een keer wat anders willen uitproberen. Als ik het niks vond had ik het zeker gezegd maar ik vind deze chocolade echt fantastisch smaken!

Hands Off My Chocolade is o.a. te koop bij AH, Jumbo, Sligro en nog meer winkels. Omdat de prijzen nogal verschillen, is de chocolade rond de € 1,99 ,- te koop in deze bovenstaande winkels.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.