Laden...

colour and correct van MUA

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Imperfecties, wij vrouwen weten er waarschijnlijk altijd wel eentje op te noemen.

Wat is jou imperfectie? MUA heeft nu een mooie pallet uitgebracht met Colour & Correct zodat je ze kunt camoufleren onder je Make-up. Nou wist ik dat dit goed werkt tegen de rode vlekken, en daarom gaf ik dit product aan mijn moeder. Die daar last van heeft, tijd om te testen dus!

Make-up Academy is te koop bij Kruidvat en verschillende drogisterijen. Ik vind het sowieso fijn dat het al verkrijgbaar is in dit soort ‘normale’ drogisterijen en de make-up te koop is tegen een fijne prijs.

Nu ik een Colour and Correct pallet opgestuurd kreeg via een PR-bureau, en het palletje in mijn brievenbus zag liggen wist ik dat ik eindelijk iets moois in mijn make-up collectie heb zitten.

Jazeker, het product dekt goed. Waardoor je de rode vlekken als sneeuw voor de zon kunt laten verdwijnen, fijn toch? Daarover moet je natuurlijk een goede Foundation gebruiken.

Zelf ging ik aan de slag met een Foundation die wat minder dekte: en het werkte daarover heen ook goed. Je ziet geen groene vegen, en het is echt een aanrader voor een lage prijs!

  1. Dit product is al verkrijgbaar voor € 7,99 ,-

MUA Luxe Colour & Correct Balancing Kit bij Kruidvat en verschillende andere drogisterijen in Nederland.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg