Laden...

comfort kussen en dekbed van LivingComfort

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje voor mijn nieuwe bed. Ik kreeg een leuk pakketje van Living Comfort namelijk een kussen en dekbed. Vorig jaar krijg ik voor mijn blog een boxspring bed uiteraard ging op zoek naar de juiste dekbed en nieuwe kussens. Want als je een nieuw bed hebt wil je natuurlijk wel goed doen.

Livingcomfort is gespecialiseerd in NASA traagschuim matrassen, boxsprings-, kussens en matrastoppers. Ze zorgen ervoor dat je de juiste lichaam zonder steunen krijgt en een goede nachtrust. Livingcomfort de zorg ze dus ook echt voordat je kwaliteit voor je geld krijgt zo zorgen ze voor hoogwaardige producten en proberen ze het voor de voordelige prijs aan te bieden aan jou

Living comfort Het is een bedrijf voor jouw matrassen boxsprings- bedden toppers en accessoires eigenlijk kun je voor meerdere producten terecht bij hun. Uiteraard hebben ze meerdere showrooms zodat je ook in het echt jouw nieuwe aanwinst kunt zien. Toen ik een mailtje kreeg van het bedrijf dan moet natuurlijk direct een kijkje in een webshop en zag daar heel veel goede recensies en een uitgebreide webshop wat mij vooral opviel was dat het bedrijf heel erg transparant is. En daarvoor ook erg hun best doet.

Zo heb je een binnen paar dagen je matras binnen en kun je 365 nachten proefslapen en hebben ze 17 showrooms van Groningen tot Antwerpen.

Zelf mochten kiezen tussen matras en dekbed en kussens. Ik koos uiteindelijk voor een dekbed met kussens.

Ik heb vorig jaar natuurlijk een boxspring bed gehad dus ik verwacht niet dat ik mijn topper matras snel moet vervangen daarom koos ik door een goede dekbed met kussens uiteraard heb ik deze vorig jaar ook gekocht maar deze kan ik uiteraard bewaren voor als je iemand blijft slapen want als dan kussens beter liggen en het dekbed dan mijn eigen dekbed een kies ik natuurlijk daarvoor.

Natuurlijk ging direct aan de slag toen ik mijn pakketje binnen kreeg ik kreeg een grote doos binnen met daarin ook goed verpakt het dekbed en kussens. Zelf wist ik dat ik een dekbed kreeg met kussens maar niet was voordat was nog een beetje een verrassing gelukkig pakte de verrassing goed uit want toen ik de kussens en een dekbed zag was ik al direct tevreden Ik zag dat het kwalitatief goed eruit zag.

Gelukkig was het niet zo heel moeilijk om het pakketje uit te pakken en zat met dekbed goed verpakt rondom een eigen doos. Waar ik al heel snel blij mee was waren de traagschuim kussens Ik weet namelijk dat deze kussens goed werken voor als je nekpijn en rugpijn hebt. Ik kreeg een 2 seizoenen dekbed opgestuurd: wat een kwaliteit: ik voelde al direct dat het een dik dekbed was. Nu aanslag uitpakken en het testen want wat denk ik ervan?

Natuurlijk wil dat een goede review schrijven dus testen ik eerst het dekbed en de kussens minstens een week lang. Althans ik dacht dat het een week werd maar het lag zo lekker dat ik het vergat te reviewen en het 2 weken werden.

Kwalitatief voelt het goed aan en slaap ik als een roosje. Natuurlijk moet je heel even aan de kussens wennen maar wat ik vooral merkte ter vergelijking met mijn oude kussens is dat deze kussens breder zijn steviger en ik krijg minder nekpijn dat is voor mij al een hele grote pluspunt.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

juni 28, 2018
0

Ik ben nogal een kussen freak, want ik ben altijd zoekende naar een goed hoofdkussen. Dat in verband met die eeuwige nekpijn. Ik merk dat een steviger kussen ook fijner ligt en een goede nachtrust is voor mij heilig. Veel plezier met je mooie set, ik geloof zeker dat je weer heerlijk kan slapen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: