Laden...

compressiekousen voor vermoeide benen van STOX

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nou ben ik zelf 23 jaar: dus heb op het moment nog lang geen compressiekousen nodig.

Speciaal voor degene die hierin geïnteresseerd zijn heb ik samengewerkt met mijn (stief)vader die voor mij de sokken uit heeft getest. Ben je dus benieuwd naar de compressiekousen, kan dan vooral eventjes verder.

STOX is een bedrijf gevestigd in Amsterdam met hun online webshop hebben ze meerdere media’s al bereikt: van de Telegraaf tot de VIVA. Het schijnt ‘de’ compressiekousen onder alle compressiekousen te zijn. Daarom raakte ik al direct benieuwd, en ga ik graag aan de slag voor mijn stiefvader.

Heb je dus last vermoeide benen of spierpijn in je kuiten; kan STOX een uitkomst zijn met hun verschillende compressiekousen voor jong en oud. Zo kun je ze ook gebruiken als je bijvoorbeeld op reis gaat: het ventileert en reguleert je kuiten.

Zelf dacht ik eigenlijk altijd dat deze sokken alleen door mannen gebruikt worden maar niks is minder waar; vrouwen dragen deze sokken ook.

Door hun verschillende uitvindingen in de compressiekousen zorgt het voor meerdere dingen zoals:

  1. Milk fiber: zegt het eigenlijk al door de eiwitten en oliën zorgt het ervoor dat je PH-waarde hetzelfde werkt als je eigen huid.
  2. Moisture Wicking Fabrics: waardoor de compressiekousen beter ademend zijn dan katoen en hun vorm blijven behouden.
  3. Merino Wol: de compressiekousen koelen af in de zomer en houden ze je weer warm in de winter. En zijn ze geur neutraliserend.

Wat ik zelf zo fijn aan STOX-energy en hun webshop vindt zijn de verschillende prints. Want als ik persoonlijk aan compressiekousen denk, denk ik aan ouderwetse bruine kousen met stretch. Misschien is het beeld dat ik in mijn gedachten had héél anders dan dat ik zelf dacht. Bij STOX krijg je 14 dagen retourrecht, bevallen de sokken dus niet? Krijg je je geld gewoon terug. Fijne service!

Toen ik de compressiekousen binnen kreeg plande ik direct een ‘foto-dag’ samen met mijn stiefvader. Ik woon inmiddels 2 jaar op mezelf dus kan niet 1,2,3 foto’s maken gelukkig wonen ze niet ver en is het eigenlijk wel leuk om dit soort dingen te doen. Bovendien maak ik mijn stiefvader ook blij met een paar compressiekousen.

Mijn stiefvader heeft de laatste jaar vaker last van zijn voeten, dit komt vooral doordat hij jarenlang in de bouw en zwaar werk heeft verricht: het voelt voor hem altijd pijnlijk. Daarom review ik graag deze compressiekousen met hem, zodat zijn voeten verlicht aan voelen. Hij vertelde me direct verandering te voelen, het zit apart maar erg lekker omdat het stevig om de kuiten heen zit.

Je kunt de verschillende ontwerpen vinden via de website van: STOX energy

Heb jij weleens gedacht aan compressiekousen bij pijnlijke kuiten?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie