Laden...

Contigo Autoseal Set

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandeweek kreeg ik een leuk pakketje binnen van mijn PR-bureau. Ik wachtte al een tijdje op dit pakketje en daarom was ik ook heel erg benieuwd. Ik wilde al een tijdje een kan halen waar je de fruit in het midden kunt doen, toevallig ontving ik een mailtje dat ik er een uit kon proberen ik was erg benieuwd of hij goed was en daarom maak ik dit artikel.

Allereerst merkte ik aan het pakketje dat de kan groter was dan verwacht (alleen maar positief hoor!) Aa! Ik werd zo enthousiast hiervan met deze kan kun je van alles doen. Ik kan nu bijvoorbeeld mijn eigen muntwater maken supercool! Ik zit er ook over na te denken om Citroenwater te maken. Je kunt er zoveel leuke variaties mee maken!

De verpakking ziet er onwijs leuk uit lekker clean zal ik zeggen. De kan is groen met wit. Is las op de verpakking dat de kan een Autoseal Protection heeft dus je kan niet lekken tijdens het inschenken superhandig! Ik ben echt heel erg blij met deze kan, dus je zult hem ook wel vaker voorbij zien komen in mijn vlogs!

De kan heeft 2 stukken: De Ice Core kun je in de kan doen voor een verkoelende drankje. De Infuser Stick is de stuk waar je de fruit in kunt doen. De kan kan niet lekken met de Autoseal die op de kan zit. De Autoseal is ook handig voor de versheid van de kan, de fruit en het water blijven dus lekker lang vers in de kan.

Ik kan alleen maar positief zijn over deze kan. Als ik het niks vindt had ik het al eerder verteld. De kan kun je kopen op de onderstaande link. Super blij met deze kan! En ik ga in de toekomst zeker lekkere variaties maken.

Prijs: € 49,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg