Laden...

Correctbook (notitieboek) waar je je fouten kunt wissen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Hoe fijn zal het zijn als je je fouten uit kon wissen? In het leven al helemaal. Correctbook stuurde mij een notitieboekje op waarbij je je teksten kunt uitwissen!

Nou raakte ik al helemaal benieuwd omdat ik dagelijks notitieboekjes gebruik. Normaal gebruik ik dan een nieuwe pagina als iets niet goed geschreven is, nu hoeft dat niet meer.

Is een bedrijf dat ik persoonlijk nog niet kende. Ze ondersteunen Afrikaanse scholen met dit soort ‘reusable books’, toen ik dit persbericht zag, wist ik direct dat ik wel een Correctbook uit wilde proberen. Correctbook vroeg me om welke kleur ik wilde: blauw, wit of zwart of een multicolour notitieboekje ze hebben het allemaal!

Ken je van de whiteboards van vroeger op je basisschool? Deze kon je makkelijk uitwissen, gaf wel een naar geluid maar leraren of leraressen kunnen zo wel hun lessen beter geven.

Je kunt deze Correctbooks met 3 verschillende dingen schoonmaken:

  • Achterkant van je marker stift
  • Een natte tissue (zelf gebruikte ik babydoekjes)
  • Of met de materialen die Correctbook zelf levert: zo kreeg ik 2 wissers opgestuurd naar de Correctbook zelf

Ik koos uiteindelijk voor een blauwe Correctbook, ik heb gewoon iets met blauw dit verwacht je misschien niet bij een vrouw? Maar Correctbook heeft natuurlijk heel veel meer kleuren, die je in hun webshop kunt verkrijgen.

De pagina’s van binnenin doet me denken aan fotopapier, zo zacht! Om eerlijk te zijn was ik in het begin bij het testen van dit product nogal sceptisch of het wel zal werken: maar wauw, wat een uitvinding! En hoe handig zal dit zijn als schriftje op school? Zelf ben ik inmiddels 24, dus ga niet meer naar school maar begrijp wel dat het erg handig kan zijn!

Ik ben blij met mijn blauwe Correctbook!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie