Laden...

Curves snack bars

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst ontving ik een berichtje van een PR Bureau om deze repen uit te proberen. Natuurlijk wil ik dat ook omdat ik de laatste tijd meer op mijn eten ben gaan letten en oefeningen aan het doen dan ik ben dus healthy bezig. Ik was benieuwd hoe de repen smaakte.

Ik ontving 3 repen:  ChewyCaramel Delight (maaltijdvervanger), Dreamy Chocolate Crunch en Blissful Berry Bite. Als je heel druk bent (net zoals ik), is het weleens lastig om gezond te eten of te snacken. De nieuwe maaltijd- en snackrepen van Curves bieden dan uitkomst.

De snackrepen bevatten weinig calorieën (108 – 117 calorieën per reep), hebben een laag suikergehalte en bevatten weinig verzadigde vetten en zout. Ook deze reep bevat een laag suiker- en zoutgehalte en is een goede bron van vezels en eiwitten. Deze reep bevat bovendien 23 vitamines en mineralen.

De Maaltijd vervangende reep is geschikt voor:

  • Stevig tussendoortje
  • Snel, klein Ontbijt
  • Vervanging voor een Lunch of warme maaltijd
  • Bijvoorbeeld bij gelegenheden waar je zelf minder goed kunt kiezen als een cursusdag of een dagje uit met de kids in een pretpark of dierentuin.
  • 1 reep bevat ongeveer evenveel eiwitten als 100 gram Kipfilet en net zo veel vezels als twee wortelen

Als je van Chocolade houdt net zoals mij dan is de Dreamy Chocolate Crunch echt onwijs lekker. En dan te bedenken dat de chocolade variant heel weinig suiker bevat. Deze ga ik zeker opnieuw halen. Curves maaltijd- en snackrepen die helpen de eetlust te beheersen, spieropbouw ondersteunen en zo het gewichtsverlies stimuleren.

De Chewy Caramel Delight is heerlijk! Zoals de verpakking al zegt: Deze maaltijdreep plakt onwijs dus kijk uit. Ik had wel het gevoel dat ik bij deze reep snel vol zat. Een deel van de zoete smaak komt van natuurlijke suikers, die wél energie leveren en smaak geven, maar met minder kracht dan de ‘witte suiker’ en dus ook minder calorieën.

De Blissful Berry Bite smaakt onwijs lekker. Alleen is hij onwijs zoet van smaak. Ik zat buiten (lekker weer) en er kwamen gelijk een paar vliegen op af. Dus ga vooral niet buiten zitten! De maaltijd reep is glutenvrij! De snackrepen zijn dat niet. Alle repen zijn wel geschikt voor diabeten en lacto-ovo vegetariërs.

Dreamy Chocolate Crunch (30 gram)
108 calorieën
Prijs € 1,50

Blissfull Berry Bite (30 gram)
117 calorieën
Prijs € 1,50

ChewyCaramel Delight (60 gram)
204 calorieën
Prijs € 2,50

Link: www.curves.nl

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie