Laden...

dagboek Clean 9 kuur

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag is de dag, ik mag weer normaal eten. Ik heb 9 dagen Clean 9 volgehouden, omdat ik alles op papier wilde zetten. Heb ik alles bijgehouden als een soort van ‘Dagboek’ hoe ik me per dag voelde. Zijn de Mythes waar? Krijg je hoofdpijn van de kuur? En ga je je ellendig voelen? Vandaag krijgen jullie allemaal antwoordt op deze vragen. Ik laat ook weten of ik de kuur aanraad.

Dag 1

Ik voel me prima, een beetje honger maar het gaat wel. In de ochtend heb ik wel een beetje moeite gehad, omdat ik lichtjes in me hoofd werd. Dit kan ook aan me eigen liggen omdat ik dagelijks last heb van mijn suikerspiegel. In de ochtend is het moeilijker dan in de avond, ik denk dat het ook eraan ligt dat ik er nog aan moet wennen. Verder gaat het fijn, lichtjes hoofdpijn maar dat is te doen. Als ik even eng ben, zoek ik afleiding en doe ik even een spelletje op mijn mobiel. Omdat ik mij waarschijnlijk te druk over maak, over de kuur daarna is dan ook alles overgegaan.

Dag 2

Deze dag heb ik er best wel moeite mee, ik ben nog enger in me hoofd. Opstaan was ook al moeilijk: ik stond op met hoofdpijn en alsof ik niet uitgerust was. Terwijl ik juist uit had geslapen. Verder red ik me wel, als ik honger heb of lichtjes in me hoofd werd eet ik een Tomaat. Dit mag ik uiteraard gewoon nemen, want je hoeft geen honger te lijden je mag gewoon groenten en fruit nemen ( maar niet overmatig ). Ik kan me op me blog alleen minder focussen, ik had eigenlijk heel veel te doen. Dus het meeste werk blijft nog even liggen. Maar verder red ik me wel. S’Avonds eet ik gewoon groenten mee, Daarom voelde ik me ook in de avond beter.

Dag 3

Yay, ik mag weer eindelijk wat meer eten. Avondeten mag ik ook maar in kleine porties, en ik voel me vandaag goed! Na een dag thuis gezeten te hebben (omdat ik me vrij eng voelde), ga ik weer naar buiten heerlijk frisse neus. Ik merk dat ik meer dingen ga waarderen en ook eten meer ga waarderen, eten komt namelijk niet zomaar op je bord. Ook zit ik sneller vol na mijn maaltijd, alleen maar pluspunten dus. Normaal zit er bij mij geen stop op namelijk. Ik ben zo blij dat het nu zo goed weer gaat, bovendien heb ik me vandaag gewogen en ik ben bijna 3 kilo kwijt ik kon mijn ogen gewoon niet geloven! Wauw, ik voel me goed…

Dag 4

Deze dag voelde ik me eigenlijk er tussenin, ik krijg intussen honger. Iets wat ik daarvoor helemaal niet had, omdat ik juist het tegenovergestelde had. Maar goed het bevalt me wel tot nu toe. In de ochtend heb ik er nog steeds meer moeite mee dan s’avonds, ochtends eet ik normaal dan een boterham nu mag ik alleen water, pillen en een shake. Maar als het ongeveer 12 uur is gaat het wat beter. Verder heb ik niks over deze dat te vermelden. Ik moest alleen me nicht helpen met verhuizen, alleen was ik na een paar dingen al eng. Daarna heb ik thuis even gerust. Daarna ging het uiteraard wel weer!

Dag 5

Vandaag heb ik denk ik een beetje de griep te pakken, ik weet niet of het door de kuur kwam maar ik voelde me vandaag nog steeds niet lekker. Ik was heel erg hangerig, en ik kan me helemaal niet op mijn blog focussen. Artikels die kan ik niet perfectioneren waardoor ik me alleen maar meer schuldiger ga voelen. Dus als je me artikels leest, en het is wat anders dan normaal.. je weet waardoor het komt. Verder ging het wel, ik heb dit keer geen maaltijd die in het boekje gemaakt. Mijn moeder heeft eindelijk haar nieuwe baan (trots!) waardoor we Sushi hebben gegeten. Ik weet niet of het slecht is, maar het was wel lekker. Tussendoor eet ik een stuk Fruit en hou ik me netjes aan alle recepten.

Dag 6

Ik voel me stukken beter, ik moest me vandaag meten en wegen. Ik ben qua gewicht 0,5 afgevallen onwijs weinig, ik denk dat ik toch te weinig water drink? Gelukkig heb ik nog een paar dagen dus ik kan nog afvallen. Qua maten ben ik wel afgevallen, ik ben toch nog best veel kwijt geraakt. Bovendien heb ik de eerste twee dagen 3 kilo kwijtgeraakt en dat vind ik best veel! Bovendien las ik op internet dat ieders lichaam anders is, de ander valt onwijs veel af en de ander wat minder. Maar met 3 kilo ben ik al heel tevreden. Ik ben benieuwd hoe het is bij dag 9! 🙂 Vandaag kan ik me wel beter Focussen! Dus ik haal gewoon alles in, van wat ik gister heb gefaald.

Dag 7

Over Vandaag heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. Ik voel me goed, beter zelfs want ik kan me vandaag beter concentreren op mijn werk. Dus ik werk even lekker door. Vandaag kan ik me makkelijk aan me dieet houden. Ik vind het soms wel moeilijk om je echt aan vaste tijden te houden, soms eet ik namelijk me ontbijt in de middag en nu moet je je echt aan een schema houden. Verder merk ik dat ik echt aan het afvallen ben, me buik wordt veel dunner waar ik superblij mee ben!

Dag 8

Ook over deze dag heb ik niet zo heel veel te melden. Het gaat Prima allemaal, en ik ben al superblij dat ik niet meer eng ben net zoals dag 1 en 2. Ik merk heel veel verschil bij mijn buik en borst gedeelte. Haha, klinkt grappig maar ik merk het echt. Na mijn kuur wil ik verder gaan afvallen. Deze kuur heeft me echt een kickstart gegeven om door te gaan afvallen. Ik ben vandaag weer heerlijk gaan wandelen, en ik voel me eigenlijk net zoals voor mijn kuur. Ik loop met een lach buiten, omdat ik nu ook beter in mijn vel ga zitten.

Dag 9

De dag is aangebroken! Ik mag hierna gaan stoppen. Als jullie dit artikel bekijken is dit gisteren! Ik voel me beter dan ooit, ben lekker afgevallen en dat merk ik ook als ik mijn broeken aantrek. Bovendien vond ik de Shakes heel erg lekker, zo lekker dat ik er een beetje verslaafd aan ben geworden haha. Ook is het mijn weegmoment, ik zie zelf al dat ik veel ben afgevallen en dat zie je ook terug op de weegschaal! 🙂

De kuur verliep in het begin nogal stroef, maar ik had eigenlijk alles al in huis moeten halen. Na dag 3 ben ik eigenlijk pas fruit etc. gaan halen, terwijl ik dat daarvoor al moest doen. Dan had ik waarschijnlijk ook niet eng geworden. De eerste twee dagen moest ik echt even vrij nemen, je kon echt amper wat doen of ik werd al eng. Dus ik kon ook niet naar de Supermarkt om even wat te halen. Maar goed, na dag 3 verliep je kuur veel makkelijker en na een paar dagen ben je er wel aan gewend. Ook wen je aan de Aloe Vera drank, in het begin supersmerig maar na een paar dagen proef je het niet eens meer. Heel gek. Dus ik vind het een Topkuur, ik merk rond mijn familie dat ze niet achter me staan. ‘ je komt toch weer aan etc ‘. Maar ik trek me daar niks van aan. Doe wat je zelf goed vind, en als jezelf de kuur wilt doen.. doe het niet twijfelen! 🙂 Ik ben in totaal 4 kilo kwijt geraakt.

Als je de resultaten ziet, zie je dat ik veel ben afgevallen. Waar ik onwijs trots op ben, en daarom raad ik Clean 9 van Forever Living aan!

Clean 9 kun je hier bestellen in de Webshop, volg ook even 9DayCleanse op haar Facebook-pagina!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

maart 23, 2016
0

Knap dat je dat hebt volgehouden! Lijkt me namelijk best wel moeilijk, vooral in het begin zoals ik las.

maart 23, 2016
0

Hi Mariska, bedankt :-)! Ja idd. het is even doorzetten!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: