Laden...

dagboek van een ‘vlogger’ door T. Collins

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden mocht ik een boek reviewen van T. Collins over Bloggen. Een boek die bedoelt is voor de jongeren onder ons, natuurlijk vond ik dit geweldig.

En omdat ik dat boek leuk vond mocht ik deze keer.. een nieuwe boek reviewen van T. Collins en deze keer niet over Bloggen, maar Vloggen! Een goed onderwerp dus om onze jongeren van tegenwoordig te leren.

Vorige keer mocht ik de ‘Blogger’ variant uitproberen, een boek wat ik zeker had gelezen als ik een puber was. Vroeger las ik altijd de boeken van Carry Slee, maar ik denk als ik als puber in deze tijd had geleefd deze boek zeker in mijn assortiment had gehad. Nu mocht ik de vlogger variant uitproberen, vloggen is namelijk een hype. Ik deed het zelfs ook: althans ik probeerde het. Ik ga er binnenkort wel weer mee verder. Hieronder een betere uitleg.

Waarom ik zelf gestopt ben met ‘vloggen’

Het vloggen zorgt ervoor dat je je hele privé-leven op straat gooit. Nou denk je: dat is dan waarschijnlijk jou keuze geweest. Is ook zo hoor! Alleen vind ik het persoonlijk moeilijk omdat ik last heb van Paniekaanvallen en mijn PTSS. Waardoor ik amper, maar toch wel naar buiten ga. Ik denk dat ik dat betreft een saai leven heb, althans vergeleken met de vloggers die nu een hit zijn. Ik ben helaas niet perfect! 

Daarentegen, is het misschien juist goed dat ik het laat zien omdat meerdere mensen hier last van hebben en mijn gevoelens delen. Dus ik ga zeker verder! Maar als ik het doe, doe ik het dan ook iedere dag. Maar dan moet mijn blog er ook niet onder leiden, mijn blog is namelijk mijn Dagboek en mijn leven. Ik kan niet zonder! En zonder jullie complimenten.

Kleine inleiding van het boek

Olivia is blut, maar gelukkig heeft ze een briljant idee: ze gaat vloggen! Want beroemde vloggers verdienen bergen geld én krijgen gratis spullen. Enige probleem: Olivia heeft nul uitstraling. Dus huurt ze een ander meisje in om haar te spelen. Al snel heeft ze duizenden volgers, en die nemen Oliva’s verzonnen leven erg, érg serieus. Hoelang gaat dat goed?

Aanrader?

Wat mij betreft is het een fijn boek om te lezen. En ik kan het zeker ouders aanraden om dit boek voor uw kind te kopen, op een leuke manier leert het uw kind met de ‘moderne’ tijd mee te gaan. En natuurlijk alsnog een boek te lezen, wat tegenwoordig ook iedereen laat liggen. Prima oplossing dus!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg