Wéér leuke ideeën met spullen van de.. Action!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel met spullen van de Action maakte. Gék eigenlijk want deze werden heel goed bekeken, waarschijnlijk ook omdat ik zo enthousiast ben over de Action. Ik kom er namelijk graag: maar de laatste tijd wel wat minder door mijn paniekaanvallen. Toch probeer ik als ik in de buurt ben eventjes binnen te glippen om interieur ideeën op te doen. Zo maak ik vandaag weer een ‘DIY’ ideeën artikel op een rijtje met de Action. Kijk en lees dus eventjes verder.

dé Action

Zoals jullie wel merken ben ik een echte Action fan. Ik volg dan ook een aantal Action pagina’s (waar ik in het verleden) vaker foto’s opgestuurd kreeg. Een of andere manier hebben ze me hier uit gezet, en ben ik nu lid van meerdere Action Fan pagina’s. Leuk om af en toe een kijkje te nemen. Ik denk dat de Action mij vooral aantrekt door de fijne prijsjes, en leuke items die ze hebben (eigenlijk net zoals iedereen).

Genoeg gepraat! Kijk en geniet:

 

”Witte klei van Action en koek vormpjes Pasen gebruiken. Met rietje een gaatje maken, nacht laten drogen en dan verven. Zoutdeeg kan ook.” – Zakiya K
Binnenkijken bij angelina3 met de bakkersrek van de Action – HomeDeco
Kips | Leuk oude glazen potten op met wat muur- of kalkverf. #diy – Jill houben
”Cadeau: Flesjes action. Keer iets anders dan alleen fotolijstjes” – Gespotvoorjou.nl
”Een keukenrolhouder met gewone A4-showtassen (100 voor ca. 1 euro bij Action) en daarin je favoriete recepten. Lekker bladeren zonder bang te zijn voor vetvlekken” – Jeanette Verhoeks
”DIY | 5x vazen en flessen schilderen voor de feest & kersttafel.” – Stijlvol Styling
”Het pompje van de literfles handzeep van de Action (99 cent) past precies op de jack daniels fles!” – Lukas
”Trapidee action plakfolie” – Kirsten
”Trap gemaakt van fotoplankjes van Action! Super leuk idee!” – Vicky
”Action paaseieren geweldig” – Sonja
”Leuk! Krukje kopen bij action en een goedkoop schapenvel bij ikea. Vormen en nieten maar! Leuk voor bij de eames rocker of voor Ben als hij zelf kan zitten.” – Jan
”Gehaakt krukhoesje met label Krukje van de Action, hoesje van mij :-)” – Jip
”Met goedkope dingen van de Action maak je de leukste voorjaarsdecoratie, 10 leuke voorbeelden! – Zelfmaak ideetjes” – Wietske

 

Nu heb ik weer Pinterest.com erbij gepakt voor een aantal fijne Action ideeën. Nou weet ik dat sommige mensen foto’s van andere op Pinterest zetten, zie je dus je foto terug die je hier niet wil hebben? Stuur mij eventjes een mailtje, ik haal je hier zo vanaf.

* de afbeeldingen komen van Pinterest.com en zijn niet opgeslagen op de server. Worden ze dus van Pinterest af gehaald, zijn ze ook niet meer zichtbaar via mijn blog klik op de afbeeldingen voor alle bronnen.

#, #