Laden...

de beste schoenen die je tijdens kerst kunt dragen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Mijn schoenenkast waar best veel schoenen in past, zit aardig vol op het moment.. je kunt wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan verschillende soorten schoenen.

Schoenen in verschillende kleuren, maten, en stijlen wordt van alles gedragen tijdens kerst. Weet jij bijvoorbeeld al wat je gaat dragen tijdens kerst?

Tijdens kerst avond ga ik naar de kerk en zelf niet gelovig maar we hebben nooit een jaar overgeslagen ik vind dat het gewoon bij kerst wordt, tijdens kerst avond dok een panty met een rok met daar over een T-shirt en heel mooi jasje aan je onder zoek ik nog leuke hakken misschien een soort van hakken.

Eerste kerstdag doe ik met de familie eigenlijk helemaal niks bij mij thuis, ik heb het ook gevraagd om de makkelijkste kleding die je hebt aan te trekken hier onder zoek ik dus wat makkelijker schoenen aan. Sneakers vind ik dan niet weer toepasselijk maar misschien ballerina’s zijn ook wel weer leuk. Ligt er natuurlijk aan wat ik aanga doen dit weet ik nog niet.

Tijdens tweede kerstdag weet ik wel wat ik aanga doen, dit is namelijk een heel mooi jurkje zwart jurkje met mooie glittertjes erop. De onderdook een panty en ik heb mooie grijze hakken. Dan gaan we namelijk uit eten dus dan vind ik het wel te pas leuk om hakken aan te doen, zo ben ik eigenlijk niet zo’n persoon die hakken aan doet maar tijdens de feestdagen vind ik het wel heel erg mooi.

De ik blijf lekker lui-schoen

Je kunt net zoals mij eerste kerstdag makkelijkere schoenen aandoen, tegenwoordig zijn er ook hele mooie sneakers of laarsjes met een mooie hak die heel comfortabel zitten. Sommige mensen zijn juist niet over de top en doen juist de lekkerste schoenen en de comfortabele schoenen aan tijdens kerst.

Over-the-knee laars

Natuurlijk kun je ook laarzen aan doen, jurkje vind ik ook wel leuk om een over de knielaars aan te doen dit staat weer niet iedereen zelf vind ik het bij mijzelf weer wat minder staan. Maar je kunt ook gewoon normale laarsjes aandoen met een mooie hakken of gewoon een normale hak.

De ultieme kerstschoen: de Hak

De normale kerst schoen vind ik toch wel de normale hakken. Zelf doe ik deze tweede kerstdag gaan ik kan me eigenlijk wat minder oplopen dan een laarsje met een hak maar goed je moet wat een mooi te zijn. Ik denk dan ook dat deel ultieme kerst schoen de hak is. Wie vind het ook?

Ballerina’s of Slippers

Natuurlijk doen ze bijna niemand slippers aan tijdens kerst maar ik ken een aantal mensen die dit wel doen. Zelf zou ik het nooit doen want tegenwoordig heb je ook hele mooie slippers met steentjes of glittertjes. Natuurlijk moet het wel wat warmer zijn tijdens kerst en natuurlijk niet gestegen dan is dit helemaal niet van toepassing.

Ballerina staan ook heel erg van jurkje voor mensen die niet van hakken houden net zoals ik vind het tof dat dit wel de oplossing is, omdat ballerina’s ook in verschillende stijlen te koop zijn.

Sandaaltjes

Zelf zou ik nooit sandalen aan doen, maar ik heb wel op het internet hele mooie sandaaltjes gezien voor tijdens kerst net zoals slippers vind ik dit eigenlijk te koud. Maar dat is natuurlijk ieders keuze.

Wat voor soort schoenen doe jij aan tijdens kerst? een hak, of laarsjes?

Geef een reactie