Laden...

de greeploze haarkam van Tangle Teezer

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je ziet ze tegenwoordig overal voorbij komen: de Tangle Teezers op Blog, Media eigenlijk zie je ze overal. Vroeger en dat ga ik terug in de tijd, had je ook van zulke borstels: greeploze borstels.

Ik vond ze toen eigenlijk superfijn, maar om eerlijk te zijn heb ik nog nooit de Tangle Teezer uit geprobeerd. Ik moet me eigenlijk schamen, maar goed ik ben eerlijk! En vandaag is dan eindelijk de dag aangekomen: ik mag hem uitproberen!

Zelf heb ik kort haar en eigenlijk ook niet echt last van klitten in mijn haren, nou weet ik dat heel veel mensen hier wel last van hebben. En dan zou deze kam dé ideale uitkomst zijn voor jou! Nou ben ik altijd vrij optimistisch, maar omdat iedereen hier met lof over schrijft ga ik eigenlijk in de ‘menigde’ mee. Bestel nu jou Tangle Teezer hier!

Ik kreeg van Tangle Teezer zelf een klein pakketje, met daarin mijn aller eerste Tangle Teezer. Deze haarkam werkt voor krullend, stijl, lang/kort en zelfs afro haar. Als het daar al tegen werkt moet het met mijn haren dus ook goed komen, toch?! Toen ik hem uitpakte merkte ik al vrij snel dat hij heel licht is, wat ik eigenlijk niet had verwacht.

Vroeger, ja! ik ga alweer terug in de tijd had ik wat langer haar. Eigenlijk had ik toen deze kam in mijn leven moeten hebben! En ja, ik ga net zoals iedereen mee in de ‘hype’ want ik vindt net zoals ieder ander heel fijn. Sterker nog niks op aan te merken, nu kan ik dus onderweg eindelijk weer een haarborstel meenemen want die had ik nog niet!

De tanden in de haarkam zorgen ervoor dat je makkelijk door je haren heen komt, en hoe fijn is het om een kam altijd bij je te hebben? Ik heb weleens van die momenten dat ik hem echt nodig ga hebben, bijvoorbeeld; in de sportschool na je heftige workout. Perfect! Ik vindt deze haarkam heel erg handig en prettig werken. En ik ga hem zeker vaker gebruiken, zeker onderweg!

€ 14,74 / Bestel nu jou Tangle Teezer hier

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

september 30, 2016
0

Ik heb diezelfde ook, vind hem supermooi!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: