Laden...

de harde realiteit die je voor jezelf moet accepteren

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Iedereen maakt weleens iets mee waarbij je denkt: waarom moest dat nou zo lopen? Waarom wordt ik op de feiten gedrukt?

Schijnbaar moeten we allemaal testen doorstaan in dit leven, en loopt het soms niet helemaal lekker in het leven. Ik heb dit zelf nou eenmaal geaccepteerd zoals het is. Het moet.

Niemand zorgt zo goed, als jezelf

Zelf kreeg ik op mijn 16de boulimia. Ik werd eventjes op de feiten gedrukt dat als je niet voor jezelf knokt er ook niet komt. Waarschijnlijk hebben meerdere mensen een mening over een bepaald persoon, maar weet ook dat deze mening hard kan aankomen bij die ander.

Als je goed doet in de wereld, krijg je ook respect terug. Maar weet ook dat je voor je doelen moet knokken. Achteraf kun je blij zijn met het resultaat.

Keuzes maken: soms ben je beter af zonder

Je vriend is agressief naar je toe: blijf je dan bij hem? Een ander zou zeggen nee. Maar meestal hou je ook nog van diegene. Soms moet je harde feiten worden gedrukt om weer verder te kunnen. Meestal weet je het diep van binnen al, maar sommige keuzes zijn wel goed om te nemen.

Karma

Ik geloof heilig in karma. Wat je geeft krijg je ook terug. Sommige mensen kunnen hard over komen (de meeste bedoelen het niet zo). De goede mensen worden meestal gestraft. Zo ben ik een aantal mensen verloren die eigenlijk niet hadden moeten gaan, dit is de harde realiteit en vooral heel erg om mee te maken.

Niks is permanent

Tegenwoordig is niks meer permanent in deze wereld, vooral niet in deze ellendige wereld. Zo maken mensen afspraken die ze niet nakomen. Of nemen ze geen contact meer op met hun ouders en achteraf hebben ze spijt. De wereld lijkt soms erg leuk maar soms wordt je goed op de feiten gedrukt, helaas.

Herken jij je hierin?