Laden...

de lekkerste koffiebonen voor heerlijke koffie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Koffie, sommige mensen staan ermee op en drinken het nog even voor het slapen gaan.

Heel veel Nederlanders kunnen gewoon niet zonder, zelf kan ik eigenlijk best slecht tegen koffie maar een keer per dag lukt me nog wel. Laatst kreeg ik een leuke mailtje van een nieuwe webshop: Aroma Club. Omdat ik van Koffie hou dacht ik: waarom niet? Daarom ging ik de test aan..

Aroma Club

Waarschijnlijk heb je van deze webshop nog niks gehoord, Aroma club is namelijk vrij nieuw. Je kent het wel waarschijnlijk van de maandelijkse beauty boxen je hebt het nu dus ook in koffie vorm! Je betaald maandelijks € 13,50 ,- voor heerlijke koffie, iedere maand weer. De website ziet er heel overzichtelijk uit waardoor je echt een goed gevoel over de koffie al krijgt.

Als je de koffie eenmaal binnen krijgt merk je direct al de luxe. De koffie die je maandelijks opgestuurd krijgt is vers, en overheerlijk. Je kunt nog kiezen tussen verschillende koffiesoorten, zo koos ik zelf voor de koffiebonen omdat je daarmee veel meer mee kunt doen:

Kijk naar de verpakking: hoe goed ziet dit er wel niet uit? De koffiebonen van De Aroma Club is afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse landen Brazillie en Colombia. De bonen groeien daar op 1200 meter of zelfs hoger (wauw!) hoe geweldig is het om te weten om te weten waar de koffie vandaan komt. Het klimaat is overigens veel beter voor de bonen om te groeien.

Ik vind de verpakking er super uitzien, en alle informatie die je erbij krijgt zorgt ervoor dat je echt een eerlijk product opgestuurd krijgt. Ik heb het er zeker voor over om iedere maand € 13,50 ,- te betalen voor overheerlijke koffie.

Ik ga zeker met de koffiebonen nog aan de slag, het rook in iedergeval al heel goed zoals koffie eigenlijk hoort te ruiken en smaken. Ik ben blij dat ik een proefverpakking van Aroma Club opgestuurd kreeg, bedankt Aroma club! Jullie hebben echt een goede indruk op me gemaakt, en ik ben van plan vaker zoiets te bestellen omdat ik nooit zo vaak ook koffie drink.

Hoevaak drinken jullie koffie op een dag?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

augustus 5, 2016
0

Dat ziet er goed uit. Jammer dat ik niet van koffie houd, anders had ik hier wel een abonnement opgenomen.

augustus 7, 2016
0

Dankje voor je reactie, ah wat jammer! :-)!

augustus 5, 2016
0

Ooeewh ja, hier word ik vrolijk van. Ik sta op met koffie en drink het eigenlijk te vaak, maar als je dan koffie drinkt dan maar beter goede koffie ^^.

augustus 5, 2016
0

Haha, klinkt heel erg herkenbaar! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: