Laden...

de lekkerste smaken jams van Pur Natur

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik eet bijna elke ochtend Jam op mijn brood, en soms is het dan ook lekker om af te wisselen.

Vandaag test ik met jullie verrassende smaken van Pur Natur, zo hoef je niet elke dag alleen aardbeienjam op je brood te eten. Als je me blog langer volgt, weet je dat ik eerder over Pur Natur heb geschreven. Toen schreef ik maar alleen over Aardbeienjam? (Als ik het goed raad..) die ik van een PR-bureau toen kreeg.

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van de eigenaar van Pur Natur, hij zag dat ik eerder schreef over Pur Natur en dat ik schreef over dat ik Frambozen zo lekker vond. Dit kon geregeld worden, toen ik een belachelijk grote pakket binnen (ik schrok ervan!) kreeg van Pur Natur met 6 potten JAM. Er zaten ook nog andere verrassende smaken bij, die ik vandaag ook test. Het leukste vind ik aan Pur Natur is dat het 100 % biologisch is, en het eerste wat er ook in zit is fruit. En dat proef je ook!

Ik weet niet wat ik met Framboos heb, maar ik vind het gewoon echt superlekker. In mijn Yoghurt elke ochtend, heerlijk. Daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar de Jam variant, eerlijk gezegd is dit de eerste pot waarmee ik aan de slag ging oeps! Maar ik vind hem superlekker, de framboos is niet heel overheersend maar het smaakt wel heel goed.

Ik ben nog nooit echt een Bosbessenjam geprobeerd, net zoals de Vijgenjam. Daarom was ik wel heel erg benieuwd, vooral omdat de Pur Natur Jams heel erg lekker smaken. Ik vind persoonlijk de Bosbessenjam lekkerder dan de vijgen, maar ik denk dat dat iets persoonlijks is. Maar ik vind de bosbessen en de vijgen helemaal niet vies smaken!

Naast de Frambozensmaak ben ik ook gek van Kersen, ken je die Kersensnoepjes van vroeger nog? Tja, daar was ik zo’n beetje verslaafd aan! Dus net zoals de Framboos is Kersen mijn favoriet, ik vind hem heel erg lekker smaken voor bijvoorbeeld een boterham.

De Aardbeismaak van Pur Natur is anders dan andere Jams uit de supermarkt. Ik vind de Jams uit de supermarkt nogal fabrieksvoedsel (mag ik eerlijk zijn?).. Maar deze aardbeijam vind ik heel erg lekker, en ik vind dat hij nergens aan kan tippen qua andere jams. Dus deze jam ga ik voortaan vaker in huis halen!

Het uiterlijk van de Jams zien er helemaal niet verkeerd uit, maar de smaak is echt heel erg lekker. En daarom blijft mijn conclusie: Lekker, niet overheersend en je smaakt echt het fruit in de Jams. Die je eigenlijk niet in andere Jams smaakt. De Pur Natur Jams zijn te koop bij AH voor € 2,79 ,-.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

april 24, 2016
0

Ik ben ook helemaal fan van deze jams en heb er al wat mee afgekookt en gebakken 🙂 Leuk dat je er een stukje over hebt geschreven.

groetjes Dagmar

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: