De leukste creaties die je tijdens Kerst kunt maken!

DIY’s in het beginperiode van mijn blog hield ik hier heel erg van, nu iets minder maar als ik iets leuks zie op het internet vindt ik het toch heel leuk om met jou te delen. Je kunt zo de kleinste dingen creëren, bijvoorbeeld in je eentje of samen met een familielid. Het lijkt mij leuk om dit bijvoorbeeld met mijn nichtjes uit te voeren. En je hebt zo heel weinig nodig om iets leuks te maken, benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder..

Kerst DIY’s op een rijtje

Kerst + DIY’s klinkt in mijn oren echt geweldig! Zo kwam ik op het internet hele leuke DIY’s tegen die ik graag met je deel, ik vond ze zo leuk dat ik ze wel moest delen met jou. Ik hou van Do it Yourselfs je kunt je inspiratie er helemaal in kwijt. Ik hou ervan! Op het internet kwam ik een aantal leuke Do It Yourselfs tegen, die ik graag met jullie deel. Ga jij ook graag aan de slag met je gezin of nichtjes? Met deze Do It Yourselfs kun je zeker goed mee overweg, benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

Hieronder vindt je de inspiratie:

 

– voor de bronnen: klik op de foto’s

Bron foto’s: Pinterest.com (zie foto’s voor alle links)

 

Zoek je dus nog een leuke DIY’s, misschien kun je hierboven wel iets leuks maken! Laat je mij weten wat je van deze DIY’s vindt? Ik hoor het graag!


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.