Laden...

de leukste sint cadeautjes

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Eindelijk is het bijna zover, trippel trappel komt Sinterklaas jou cadeautjes geven.

Nu kan ik natuurlijk tips geven voor iedereen en nog wat, maar Sinterklaas kan af en toe ook nog wat tips gebruiken! Sinterklaas, kijk dus vooral eventjes verder! Ik heb een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet voor als je het niet meer weet.

Cadeautjes zijn leuk, vooral als ze nuttig kunnen zijn. Dan hebben de ouders er natuurlijk ook wat aan! Sint, wat dacht je van een Dekbedovertrek of een nieuw knuffel, of iets om te knutselen? Het beste is Sint, om naar het kind zelf te kijken: hoe oud is het kind? waar houdt het kind van? wat is nuttig? Sint weet waarschijnlijk wel wat hij doet.. hopelijk lukt dat voor ieder kind!

Meisje of een Jongen?

Sint, voor meisjes kun je natuurlijk Barbie’s, Make-up of Mooie sieraden geven. Jongens kun je Lego, Leuke spelletjes, of Speelgoedauto’s geven. Er zijn vele dingen die je bij Jongens of Meisjes kunt bedenken, sint moet ook op de leeftijden letten.

Tijdschrift of een Goed boek

Jongens en Meisjes vinden een Abonnement of een leuk tijdschrift erg leuk. Een boek die tieners leuk vinden doet het ook goed, althans dat vindt ik. Sint, u weet het het beste voor het kind!

‘de Standaard Cadeautjes’

Lego, Barbie’s, Catan, Kindertablet, Creatieve Speelgoed (voor het Knutselen), Verkleden, Poppen en zelfs Knuffels zijn allemaal standaard cadeautjes die ieder kind blij maakt. Sint gaf mij vroeger ook dit soort cadeautjes, en ik wat altijd super blij als ik dit kreeg.

Kleding of Pantoffels

Naast cadeautjes, decoratie etc. lijkt het mij erg leuk om Kleding te krijgen. Of warme Pantoffels voor de winter, heerlijk warm tijdens Kerst. Ja, het lijkt mij wel wat. Wie vindt dit ook leuk om te krijgen?

Decoratie voor in je kamer

Zelf vindt ik het heel erg leuk om leuke decoratie spulletjes voor in mijn ‘huisje’ te krijgen. Sint, hier heb je mijn hint.. Nee echt, en ik denk ook dat meerdere kinderen en mensen hier heel erg blij mee zullen zijn. Het gaat om de kleine dingen, althans dat vindt ik persoonlijk

Sieraden zoals: armbanden, kettingen etc.

Meisjes kun je blij maken met leuke sieraden, althans mij wel! Mooie armbanden, kettingen en ringen kunnen meisjes tijdens sinterklaas erg blij maken.

Relax

Er zijn natuurlijk heel veel dingen die je cadeau kunt doen. Sint weet vast wel wat jij leuk vindt, dus maak je geen zorgen! Alles komt goed.. Relax, en wacht op Sinterklaas.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.