Laden...

make-up pallettes van de Action Max and More

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst liep ik (zoals gewoonlijk) door de Action heen. Ik had me mandje weer volgeladen met dingen die ik eigenlijk niet nodig had, maar op dat moment wel. Herken je dat gevoel?

Tot dat ik bij de Make-up aankwam.. Make-up is gewoon een ‘dingetje’ waarvan ieder vrouw blij wordt. Ik zag de pallets al voorbij komen op andere blogs, waar ik niet goed had gekeken of ze mooi waren. Dus ik dacht: laat ik ze voor mijn blog ook uittestten! Kijk dus vooral eventjes mee..

De producten die ik in dit artikel vermeld zijn zelf gekocht, en dus NIET gekregen.

Vorige keer heb ik ook al 2 pallets uitgeprobeerd, dit was al een tijdje geleden. Ik was toen niet helemaal tevreden. Maar toen ik deze nieuwe pallets zag kon ik ze voor de budgetprijs niet laten liggen. Ook omdat de verpakking er zoveel beter uitzag dan het andere nam ik deze nieuwe aanwinsten mee.

Ik ging natuurlijk direct aan de slag met deze nieuwe make-up pallets, zo heb ik een Neutrale kleuren Oogschaduw pallet meegenomen en een Blush, Bronzer & Foundation pallet van Max & More, dé make-up merk van dé Action. Hieronder geef ik mijn mening over deze nieuwe make-up pallets van de Action.

Je kunt wel zien dat ik deze nieuwe pallets van de Action in me armen heb gesloten. En af en toe mag dat wel op een gekke manier vertoont worden toch?! 😉

Super, geweldig, en niet verwacht..

Ja je kunt me wel overdreven noemen ;-), maar nee echt.. Het resultaat voor de prijs wat ik ervoor betaald hebt had ik absoluut niet verwacht. En dat mag zeker wel gezegd worden! Deze make-up pallets zullen zeker iedere dag, dag in en dag uit gebruikt worden. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten liggen.

Deze nieuwe pallets van de Action zijn goed gepigmenteerd, zoals je direct op de foto’s kunt zien. Want.. als je al een klein beetje gebruikt, gebruik je zeg maar al direct té veel. Dus kijk hiermee uit! Alsnog had ik dit resultaat niet verwacht. De Action heeft absoluut hun make-up verbeterd en is niet van het dure te onderscheiden.

Het is natuurlijk ook prima als je een budget hebt, daarmee is de Action echt een oplossing. Zelfs met de Make-up van Max & More.

Zelf gekocht.