Laden...

de mooiste items in de kerstcollectie van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van de Etos, ik kom er graag het is een van mijn favoriete winkels om mijn beauty producten te kopen.

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje om een aantal kers producten uit geweren natuurlijk geen keer op in en kregen een leuk antwoord dat ik een aantal producten opgestuurd kreeg. Dit is al een tijdje geleden en eerlijk gezegd wist ik niet dat het nog de producten zou krijgen.

Toen ik het pakketje gisteren binnenkreeg wist ik niet wat ik zag. Ik zag zoveel mooie producten tussen zitten met hele mooie verpakkingen voor de feestdagen dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Nou had ik al gelijk een foto op Instagram gezet ik geeft er al direct heel veel leuke reacties op dat had ik niet verwacht. Daarom ging direct aan de slag met de producten testen vandaag een aantal leuke producten voor de kerstdagen. Ik kan nu al zeggen dat ik er heel blij mee ben, ook test ik de product voor je uit!

Alleen de verpakking al is on wil bij je weg te kwijlen. Waarschijnlijk komt het ook omdat ik een fantasie heb voor koper ik weet niet ik vind het gewoon een hele mooie kleur ik pas er dan ook toe in mijn interieur. Als alleen de verpakking al is om bij weg te kwijlen en dat niet alleen is want de producten zelf zijn heel goed en heel mooi. Ik kan niet wachten om dit te proberen, en hier onder ging aan de slag:

Wat vindt ik ervan?

Je kunt wel merken dat ik over deze producten heel erg enthousiast ben, nu ook eenmaal deze producten hebt gebruikt kan ik concluderen dat alle producten fijn werken echt goed ge pigment teert zijn.

Ik had het zelf niet verwacht want eigenlijk heb ik altijd te dure merken tijdens de feestdagen omdat ik deze het mooist vind. Maar nu kan je ook voor een goedkoop prijsje de product te verkrijgen. Het mooiste product vind ik toch wel de glitters voor op je lichaam dat lijkt me toch wel wat leuks om te doen als je een leuk jurkje aan heb tijdens het kerstdiner. Ik vind het product heel erg geweldig!

Voordelen

  1. Verpakking is onwijs mooi, koper is echt mijn kleur!
  2. De meeste producten werken fijn, en zijn makkelijk aan te brengen.
  3. Voor mensen met een Budget zijn de producten ideaal.

Nadelen

  1. De oog palletje is niet heel goed gepigmenteerd, meer na 2 laagjes zie je het resultaat wel.

Hoe mooi zijn de verpakkingen van deze producten? Ik vind ze heel erg mooi! Heb jij ooit al de producten van Etos geprobeerd tijdens de kerstdagen?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.