Laden...

regenboog en- witte strepen sokken van Bonnie Doon

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kende allereerst het merk: Bonnie Doon nog niet. Wist je dat ze al bestaan sinds 1957?

Het was dé beenmodemerk onder de luxe merken toen der tijd. Ik hou van Historische merken, ze hebben ook echt een verhaal en dat vind ik leuk om terug te lezen. Vandaag mocht ik een paar sokken uitproberen van dit merk, benieuwd?

Bonnie Doon herken je aan het hondje met een sjaal op de logo. Een luxemerk met verschillende beenproducten: van Fishnet leggings die nu je-van-het zijn tot sokken die ik vandaag uittestten!

Ik kreeg 2 paar verschillende sokken opgestuurd met een leuk, en vrolijk motiefje. Van appels tot wolken je kunt zo gek niet bedenken en ze hebben het.

Ik vind het leuk om terug te zien dat een merk zoveel inspanning levert, dat zie je terug aan de sokken: kwalitatief goede, zachte en fijne sokken. Zo kan ik ze wel noemen!

Ik hou van aparte sokken: zo kreeg ik regenboogsokken en een sok met een hippe streep bovenaan opgestuurd. Ze zitten heel erg fijn, iets wat ik graag terug zie. Niemand draagt sokken die té strak zitten en gaan knellen. Goede sokken geven gewoon een fijner gevoel, althans zo denk ik er zelf over.

Conclusie = voor goede kwalitatief goede sokken, kijk eventjes bij dit merk Bonnie Doon. Aanrader!

Deze sokken zijn verkrijgbaar op de website van Bonnie Doon voor een leuk prijsje van: € 7,95

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg