Laden...

velvet lip lacquers van MUA in de fall/winter

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

MUA, ik spreek er de laatste tijd steeds meer over. Waarom? Omdat het een budgetmerk is met kwalitatief goede producten dit spreekt mij aan.

Tegenwoordig hoeven luxe verpakkingen, niet meer te betekenen dat het ook echt duur is. En Make up Academy (MUA) doet hier leuk aan mee! Zo kreeg ik laatst een aantal lipkleurtjes van mijn PR-bureau opgestuurd: en waar ik gek op ben als vrouw is dus: lipsticks, lipgloss es en heel veel meer. Kijk dus vooral eventjes verder.

Ik wil allereerst mijn PR-bureau bedanken, voor het vertrouwen in mij en mijn blog. De laatste tijd ben ik steeds meer gaan nadenken: voor wat ik heb én wat ik krijg. Daar mag ik blij en trots op zijn, althans dit is voor mij erg persoonlijk. Ik gun het een ander zoveel meer: en dat klinkt erg gek maar ik besef het totaal nog niet met wat ik al heb bereikt.

Zoals we van MUA gewend zijn hebben ze weer mooie Lip Lacquers op de markt gebracht, zo kreeg ik laatst een rits aan Lipproducten opgestuurd waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Wij vrouwen houden gewoon van make-up en alles wat erbij komt kijken. Sowieso zijn pakketjes altijd leuk om te krijgen.

Ik kreeg ‘Matte Lip Lacquers’ opgestuurd, met verschillende kleurtjes die ik op volgorde heb geordend:
  1. Nude tinten: Hustle, Poise
  2. Rode tinten: Flair, Firecracker, Panache
  3. Donkere tinten: Splash, Curious

Nude tinten: Hustle, Poise

Deze tinten heb ik de laatste tijd vaak gedragen, dit zijn namelijk echt de tinten die je in het dagelijkse leven gewoon mee over straat kunt. Bovendien heb ik met ‘Poise’ van MUA zoveel complimentjes gekregen vooral in de Action. Grappig maar waar: nee echt, de Matte tinten trekken snel in en ze staan ongelofelijk goed.

Rode tinten: Flair, Firecracker, Panache

Wow, dat is mijn eerste opmerking bij deze Lip Lacquers. Met deze tinten kun je de wintermaanden goed doorkomen vooral tijdens kerst. Dit zijn namelijk tinten die niet 1,2,3 opvallen en je echt een luxe gevoel geven en niet alleen met het uiterlijk van de verpakking maar ook op de lippen zelf.

Donkere tinten: Splash, Curious

Ik begon de 1ste dag met het dragen van de blauwe tint: Splash. Ik viel ontzettend op.. ik vind het zelf echt een geweldige lip lacquer alleen is het wel een kleur waarvan iedereen je gaat aankijken máár als je zelf het een mooie tint vind, wat houdt je tegen? Curious een paarse tint die net zoals Splash opvalt maar echt een mooie kleur geeft, deze kleuren zijn gewaagd maar.. ik vind ze echt geweldig!

Deze kleuren zijn verkrijgbaar voor een leuk prijsje van € 4,99 bij o.a. Kruidvat. Én zitten in de Fall/Winter collectie van MUA.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg