Laden...

Dermasence anti-age cream-mask

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Dermasence is een merk die ik vaker heb mogen uitproberen; nou komen ze nu met een Anti-age Cream en Mask.

Zo mocht het zo zijn dat ik deze keer twee pakketjes van Dermasence achter elkaar kreeg; en allebei Anti-aging werkte. Dus besloot ik er een artikel van te maken. Zodat jullie een indruk krijgen over een lijn met twee verschillende producten.

Nou heb ik zelf nog geen Anti-aging nodig. Alhoewel, je het ook tegen preventie kunnen werken. Dus ging mijn moeder aan de slag met deze producten, sorry mam bedoel het goed 😉

Gelukkig was ze zelf ook erg blij om deze producten uit te mogen proberen.

Dermasence is een verzorgingsmerk die gericht is voor alle huiden; maar vooral voor Acne en rosacea. Seborroïsch eczeem. Comedonen en een grof huidbeeld. Rijpe huid die behoefte heeft aan activering.

Dermasence richt zich op kwaliteitsproducten zo zorgen de producten voor een normaal herstel van de PH-waardes. Ideaal dus voor als je huid vet is.

Deze cream en mask van Dermasence reinigt je vette of onzuivere huid. En de Anti-age creme zorgt ervoor dat je huid weer herstelt en een fijne glow achter laat (niet vettig).

Zo vertelde mijn moeder mij dat deze producten erg fijn voor haar werkte. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en je zag daadwerkelijk verschil.

Zelf ging ik van te voren ook aan de slag met de producten; je zag ook bij mij verschil. Erg fijn!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie